Lifestyle

Анджелина Джоли осиновява седмо дете

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли осиновява седмо дете. Съпругът й Брад Пит винаги е казвал, че иска да има цял футболен отбор с малчугани и като че ли актрисата ще превърне мечтата му в действителност.

Според RadarOnline.com звездното семейство тайно е “осиновило” седмо дете. 40 годишната Анджи е взела под крилото си момче от Камбоджа с името Алоуи Шон. Той е едно от 13-те деца в  бедното семейство, живеещо в гетото на Сием Реап, където Джоли режисирала последния си филм ” First They Killed My Father.”. 

Анджелина Джоли

Източник, близък до звездната двойка разкрива, че всичко било организирано като някаква тайна военна операция, а актрисата не искала Брад да разсее плановете й, защото щяло да отнеме години. Тя взела инцидентно решение на мига да осинови това дете. Предложила 1 000 000 долара на семейството му, за да ги подпомогне финансово и да й предоставят възможност да осинови едно от децата им.

Като че ли цялото звездно семейство се опитва да подобри условията на живот на роднините на Алоуи. По друг повод две от дъщерите в клана Джоли – Пит  Шайло и Захара купили нови дрехи за останалите деца на стойност 200 долара, което е доста в предвид, че там една тениска струва по-малко от един долар. Анджелина Ажоли прибавила и екскурзии до една аркада и две чисто нови велосипеди към офертата.

Анджелина Джоли

 

източник : radaronline.com