Lifestyle

Balmain събра отново супермоделите Синди, Наоми и Клаудия

51views

Balmain 2016

Модната къща Balmain събра отново супермоделите Синди, Наоми и Клаудия за пролетната си кампания за 2016.

Едни от най-известните и богати манекенки в света – Синди Крофорд, Наоми Кембъл  и Клаудия Шифер, познати още от 90-те години, позираха за последната колекция на Balmain 2016 и по всичко личи, че все още се справят перфектно с работата си на модели на маркови стоки. Макар красавиците да са минали 40 годишна възраст, Клаудия (45 г.) да е майка на три деца, а Синди ( 49 г.) на две, дамите са запазили перфектните си тела в страхотна форма.

Balmain 2016

Мнозина определено биха се изумили, защо актуалните Кендъл Дженър, Джиджи Хадид и Кара Делевин не са лицата на пролетната колекция на Balmain 2016, а вместо тях са избрани жени, които са два пъти по-възрастни от тях. Истината е, че причините за това са две. Първо, да, младите момичета определено са най-коментираните модели, но дали наистина може да се говори в техния случай за  “супермодели” ? И второ, опитните им колежки просто имат дарбата да предизвикват удивления относно всичко, с което се занимават. Те са естествено красиви, класни и стилни, а природата е била доста щедра към гените им. Те имат силата да бъдат и да останат. Преодолели са теста на времето. И са все още привлекателна.

Balmain 2016

Модната къща Balmain има репутацията да използва топ моделите, актуални към момента. Оливър Ростеинг обича известните си клиенти толкова много, че ги прави свои музи и трябва да признаем, че го прави добре.

Черно-бялата фотосесия на Balmain пролет 2016 е като препратка към 90-те. Телата на Синди, Наоми и Клаудия са раздвижени по начина, по който са позирали преди, а тлеещият им поглед е готов да убие. Младите момичета има какво да научат.

Balmain 2016

Balmain 2016

Balmain 2016

Balmain 2016