Lifestyle

Бен Афлек и Дженифър Гарнър очакват четвъртото си дете

Бен Афлек и Дженифър Гарнър

Слуховете са верни – Бен Афлек и Дженифър Гарнър очакват четвъртото си дете! Макар, че двамата са в процес на развод, актрисата е бременна за пореден път.  Но дали бебето ще успее да спаси отношенията им?

43 годишната Джен и 43 годишният актьор подадоха документите за разтрогване на брака си преди няколко месеца, но ето една неочаквана новина, която може да преобърне решението им. След като обявиха публично решението си на 30-ти юни, двамата бивши започнаха да прекарват много време заедно. А ето, че  и резултатът от това е на път да се появи скоро.

Източник, близък до звездите, потвърди пред HollywoodLife.com , че актрисата със сигурност е бременна. Слуховете, че двамата актьори са решили проблемите си и прекарват все повече време заедно, в компанията на децата си се носят упорито през последните седмици. Дори съмненията за евентуална поредна бременност на Дженифър не бяха нито отречени, нито потвърдени до скоро от говорителите на известната двойка.

След като решиха да сложат край на 10-годишната си връзка, Бен и Джен искаха да си поделят родителските права върху тримата си наследници. Желанието да прекарват време с децата остана повод да се виждат, но като че ли това се е оказало приятно и за двамата, без напрежението на съпружеските задължения. Явно все пак са открили отново път един към друг.

Според слуховете, новият член на семейството е заченат от първия път, в който актьорът е решил да прекара нощта отново в къщи при семейството си. Надяваме се, че една от най-сладките холивудски двойки ще изглади недоразуменията помежду си и отново ще стане едно щастливо и голямо семейство.