деми мур

Деми Мур ще бъде съдена от родителите на 21-годишния младеж, който се удави в басейна на къщата й по време на пиянско парти преди две години. Родителите на жертвата Едънилсън Стивън Вале подадоха документите за делото си през февруари, но първоначално само определили уредника, който организира партито и е собственик на дома в Бевърли Хилс, в който се е случил инцидента.
Но 54-годишната звезда наскоро беше добавена като обвиняем.

Младежът умира след като посещава парти край басейна на звездата, организирано от уредника на звездата, докато самата тя не била в дома си. По едно време повечето от гостите си тръгнали и тогава било открито тялото на Вале с лице надолу в басейна. Следователите смятат, че се е спънал и паднал във водата, което е довело до удавянето му. По-рано той бил казал на другите, че не знае как да плува.

Обвинението твърди, че хората, които са отишли на партито, са били принудени да се движат в опасна среда, която включвала тъмен басейн с немаркиран дълбок край и опасни пътеки. Също така се твърди, че на партито имало алкохол.

Делото гласи: “Мениджърът на къщата Лени Ернандес знаеше, че тази вечер ще се пие и всъщност тя сервира алкохол на гостите, която не е безопасно за един домакин.”
“Полицейските снимки на задния двор показват много сериозни проблеми с осветлението и множество декоративни скали, поставени на случаен принцип за постигане на ефект, което създава огромни опасности за преминаването”.
Не е ясно колко пари семейството на жертвата  търси като обезщетение.
Деми Мур публикува изявление малко след смъртта на Вале, описвайки го като “немислима трагедия”.

деми мур

Жертвата  Едънилсън Стивън Вале

 

източник:dailymail.co.uk