Lifestyle

Джо Джонас и Джиджи Хадид са все по-близки

djo jonas djidji hadid

djo jonas djidji hadid

Джо Джонас и Джиджи Хадид са все по-близки през последните месеци. Двамата отседнаха в един и същ хотел в Торонто, а очевидци твърдят, че изглеждат като “нови гаджета в гимназията”. Двамата вечеряли в ресторант “Brassaii”, след което се прибрали с такси към хотела си. По-рано същия ден те обядвали заедно в “SOHO House”. 25-годишният музикант се чувствал много комфортно в компанията на 20-годишния топ модел. Те се опитвали да не привличат общественото внимание към себе си, но все пак са били забелязани да се закачат един с друг с флиртуващо поведение.

djo-djonas i djidji hadid sa vse po blizki

Това не е първият път, в който двойката се наслаждава на уютната си компания. Когато присъстваха на CFDA Наградите, на афтър-партито в Boom Boom Room те се държали за ръце и са изглеждали много близки. Да не забравяме и че двамата са забелязани да си купуват домашен любимец, след което обядвали в западен Холивуд през месец май.

Така че, дали са заедно или не може да прецените сами. Връзката остава все още под въпрос, докато някой от тях не отрече или не потвърди фактите.