Lifestyle

Елхите на Бионсе – екстравагантни и блестящи

бионсе

Какво друго бихме могли да очакваме от елхите на Бионсе,  освен да бъдат екстравагантни, блестящи и уникални?

Разбира се, в разгара на сезона и трескавата подготовка около Коледа, звездите се надпреварват да ни изумяват с впечатляващата си коледна украса и екстравагантен декор. И докато всички ние сме заети да окастрим една самотна малка елха, Ким Кардашиян  е заета в пресъздаването на Рокфелер център във  фоайето си, а Бионсе  абсолютно поразява в играта, когато става въпрос за празнично настроение.

Тази година, Бионсе е украсила не една, а три коледни елхи. Едната от тях е гигантска, ултра лъскава и вечнозелена, облечена в блестящи лилави и сребърни накити.

бионсе

Втората е вдъхновена от едно от най-добрите неща, които се случиха на Бионсе през годината – албумът й “Lemonade”. На нея, вместо обичайните играчки за елха, са окачени лимони и лимонови резени.

бионсе

Третата елха е в розово и зелено и е на малката Блу Айви. Тя е украсена в момичешки стил с блестящи стъклени глобуси и различни орнаменти, включващи от принцеси на Дисни и балерини до пернати птици и торти с глазура, които изглеждат достатъчно добре, за да се ядат.

Очаквахте ли наистина нещо по-малко от Коледната декорация на Куин би?
бионсе

бионсе

 

източник:elleuk.com