Lifestyle

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд отново заедно

ema- toun andriu garfiild otnovo zaedno

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд бяха снимани отново заедно за първи път  след раздялата им на 23 май 2015 г. Двамата бяха забелязани да излизат от Ralph’s в Малибу с няколко торби с продукти, облечени небрежно и вървящи близо един до друг. По всичко изглежда, че двамата са пазарували заедно, а това е нещо, което бившите гаджета обикновено вече не правят.

Британецът точно се завърна от Тайланд. Там той снимаше предстоящият филм “Silence” на Майкъл Скорсезе. Той прекара времето, през което с актрисата бяха разделени в работа на далеч, докато Ема бе забелязана, да носи кафява чанта, с надпис “Andrew Garfield”. Тя се опитваше да изглежда весела и дори с брат си посети “Дисниленд” в края на март.

Припомняме, че след три годишна връзка, Ема Стоун и Андрю Гарфийлд решиха да се разделят. Според източници, причината за решението им е факта, че двамата рядко се виждат заради натоварените си графици, но за сметка на това много се карат помежду си.

Всъщност, двамата бяха забелязани да ядат заедно палачинки и да се държат за ръце  още на 19 май, само месец след като се разделиха. Явно, че са успели да намерят начин да комуникират без крясъци. Надяваме се, че са изгладили конфликтите си и отново са заедно, защото са много сладка двойка.