гуен стефани се развежда

Гуен Стефани се развежда след 13 години семеен живот с Гавин Росдейл. Двамата потвърдиха новината пред Us Weekly на 3-ти август 2015 г. ” Стигнахме до взаимното решение, че повече не искаме да бъдем  семейни партньори, но оставаме партньори в родителството, като желаем трите ни деца да растат в щастлива и здравословна среда. Уважително изискваме уединение от страна на медиите докато развода приключи.’ споделиха те.

Вокалистката на No Doubt е подала молба за развод на 2 август. И двамата музиканти са изтъкнали “непреодолими различия” като причина за прекратяване на брака им. Също така изискват равностойни попечителски права над синовете си – Кингстън на 9 г., Зума на 6 г. и Аполо на 17 месеца.

45-годишната блондинка открехна темата за проблемите в брака си в интервю за списание  “Cosmopolitan” през март тази година, като сподели, че двамата са имали своите моменти на възход и падение в отношенията си през годините. “Ние преминахме през толкова много неща заедно – истинско чудо е, че успяхме да останем заедно толкова дълго. Гавин е на кратко турне в момента и тази сутрин ми написа най-сладката бележка. Хубаво е да има такива дни, в които двамата се занимаваме със собствените си неща. Мисля, че това помага за поддържането на взаимоотношенията, когато и двамата могат да бъдат себе си и да имат собствена индивидуалност. Това е особено важно за жените. Трудно е да намериш време за себе си” – сподели Гуен тогава за списанието. Добави и това, че се радва, че именно той е баща на децата й : “Намирам го за уникално красив. Това не е най-важното нещо за него, но е хубаво – а освен това прави много сладки бебета”.

В момента вниманието на двамата е фокусирано върху децата им и те не искат развода им да ги накара да се чувстват незащитени и тормозени. “Приоритетът им е синовете им да живеят в безопасен и защитен дом, независимо от случващото се. Раздялата им е приятелска и независимо от това, че и двамата имат успешна кариера, за тях децата винаги са на първо място“, сподели източник, близък до Гуен пред списание “PEOPLE”.