Хали Бери се развежда с Оливие Мартинес

Холи Бери и Оливие Мартинес

Актрисата Хали Бери се развежда с Оливие Мартинес, с когото имат брак от две години. Като причина за развода си двамата са посочили непреодолими различия.

Носителката на награда “Оскар” Хали Бери и френският актьор Оливие Мартинес имат общ син. “С натежало сърце взехме решението да се разведем. Надяваме се, че ще уважите правото ни на лична неприкосновеност, както и това на детето ни в този тежък момент. Продължаваме напред с любов и уважение един към друг, като общ център на вниманието ни ще бъде най-доброто за сина ни. Пожелаваме си един на друг само щастие в живота”, гласи  изявлението на двамата.

Хали Бери и  Оливие Мартинес се запознаха на снимачната площадка на филма “Dark Tide”, който снимаха заедно през 2010-та година. Сключиха брак през 2012 година.

Започнаха да се срещат, след като Хали Бери приключи пет годишната си връзка с манекена Габриел Обри, от когото също има дете. Това е трети развод за нея. Тя е била омъжена два пъти преди това – за бейзболиста Дейвид Джъстис и за певеца Ерик Бенет. Оливие беше сгоден дълго за певицата Кайли Миноуг, а преди това имаше връзки с няколко модели и Мира Сорвино.