Lifestyle

Холи Мадисън не обичала срещите с Хю Хефнър

holi madisan ne obichala sreshtite s hiu hefner
66views

holi madisan ne obichala sreshtite s hiu hefner

Холи Мадисън не обичала срещите с Хю Хефнър, всъщност дори ги мразела. Явно да бъдеш Зайче номер едно в имението на “Плейбой”  не е толкова забавно. Бившата съпруга на Хю споделя, че била толкова нещастна, че дори обмисляла самоубийство. А седемте момичета, които били винаги до него, били всъщност “вакантни” и просто “се сменяли”.

В книгата си Долу в заешката дупка : Любопитни приключения и поучителни истории на бившото Плейбой зайче” , Холи обяснява, че магнатът “който е достатъчно възрастен, за да ми бъде дядо” я докарвал до отчаяние. Тя си припомня, как лежала във ваната на имението Плайбой  през 2002 г.  с намерението да се удави. “Ако само потопя главата си под водата и вдишам дълбоко, всичко ще свърши. Чудя се, дали на някой ще липсвам” , пише тя. “Вероятно беше заради алкохола, но да се удавя ми изглеждаше логичен начин да избягам от нелепия живот, който водех. “

“Всички мислеха, че скандалната метална порта е предназначена, да държи хората отвън. Но в мен нарастваше усещането, че е там, за да ме държи заключена вътре.”

Холи твърди, че Хю, който сега е на 89 години, култивира враждебна среда, в която жените били изправяни една срещу друга.

Когато Холи решила окончателно да напусне имението, от Плейбой Ентърпрайсис се опитали да я подкупят с обещанието, че ще фигурира в завещанието на Хю Хефнер. “Завещанието започваше с това, че  $3,000,000 ще бъдат дарени на Холи Мадисън след смъртта му. По това време тези пари бяха повече, отколкото имах представа какво да правя с тях. .. Но не ги исках. Всъщност го съжалявах, че пада до това ниво.

Към момента тя е щастливо омъжена и майка на 2-годишна дъщеря. “Искам тя да разбере защо направих този избор. И се надявам да се поучи от глупавите ми грешки и да не ги прави.”