Lifestyle

Джъстин Бийбър със серенада за Селена Гомез

69views

джъстин бийбър селена гомез

Джъстин Бийбър със серенада за Селена Гомез в бевърлихилски бар.

Заедно ли са Селена и Джъстин е въпрос, който вълнува таблоидите вече втора година. Тъкмо обявили, че вече не са заедно, поп звездите се появяват след седмица на романтични среши, след което продължават да се държат на дистанция един от друг до следващите папарашки кадри, хванали ги заедно.

Е, Селена може да пее, че е “sick of that same old love” (“омръзнало ми е от същата стара любов”), но ние силно се съмняваме това да е вярно, тъй като между нея и Джъстин продължава да има искри на силна обич, а искреното им приятелство е нещото, заради което те продължават да се подкрепят един друг.

Миналият петък, поп звездите са забелязани в “Montage Hotel” в Бевърли Хилс, където Бибър е превзел пианото в бара за импровизирано караоке. Този момент е хванат от феновете на двойката, която публикува клип и няколко снимки с певеца в своя Инстаграм профил.

@justinbieber singing my girl to @selenagomez….is this real? Pure magic.

A video posted by lındsey (@eatprayphoto) on

Фенката на Джъстин споделя, че първоначално той пристигнал сам в ресторанта и започнал да си бъбри с компанията им от момичета, споделяйки, че е много развълнуван и притеснен, защото чака да се види с бившата си приятелка. След малко се е появила и Селена Гомез сама.

Двамата седнали на отделна маса, а после и танцували на песента “Easy” на Лайонел Ричи, преди Джъстин да грабне микрофона и да изпее специално за Селена “My girl”.