chuvstva keiti holms djeimi-foks

Слуховете за връзката между Кейти Холмс и Джейми Фокс стават все по-сериозни. Според източници, отношенията между двамата актьори са достигнали нивото на любов с главно “Л”. Тя му признала в телефонно обаждане, че го обича, че е страхотен и внася много радост в живота й. А той от своя страна я наричал “моето момиче” от края на 2013 г., когато започнаха и първите предположения за романтични чувства между тях.

keiti holms djeimi foks

След развода си с Том Круз, актрисата се премести да живее в Ню Йорк, но в края на 2014 г. отново се завърна в Лос Анджелис, за да бъде с Джейми. Макар наскоро, той да заяви в интервю, че отношенията им са само и единствено приятелски и нищо повече. Дори уточни, че към момента сърцето му е свободно.

Най-вероятната причина за това, двамата влюбени да крият сърдечните си отношения от света, са сложните отношения на актрисата с бившия й съпруг и баща на дъщеря й – Том Круз. Двамата с Джейми Фокс са били близки приятели до скоро. Макар и всеки от тях да има право на лично щастие, актрисата смята, че към момента иска да запази новата си връзка само за себе си. Дано да осъзнава, че това няма как да остане скрито за дълго.