Lifestyle

Кевин Федерлайн разказа за брака си с Бритни Спиърс

britni spiars kevin federlain brak
15views

britni spiars kevin federlain brak

Кевин Федерлайн разказа за брака си с Бритни Спиърс в интервю за Us Weekly. Той бе осветен за първи път от светлините на прожекторите през 2004 г. когато започна да излиза с поп-принцесата. Не бил подготвен за шеметният живот, който се завихрил около танцьора в последствие.

Този период от живота ми беше страхотен. Беше забавно, беше лудо, беше хаос. Светлините на прожекторите, музикалния бизнес, начинът на живот през това време. Когато си на 25 как да се справиш с всичко това? Никой не може да те подготви”, споделя Кевин. Той така и не свикнал със славата и промяната в статуса му, след като започнал да се среща с Бритни. “Това, което ме привлече в нея са южняшкият и чар и нормалните житейски ценности. Грижовният и мил човек зад всичко това грабна вниманието ми”, обяснява той за певицата.

Въпреки, че отношенията им се разпадат и завършват с развод през 2006 г. , бащата на синовете на Бритни – Престън и Джейдън твърди, че в края на деня, той все още се интересува от изпълнителката на “Oops I Did It Again”. “Имахме моменти на възход и падение в отношенията. Очевидно не сме перфектни. Има неща, които тя направи, както и неща, които аз направих. Мисля, че причината за това се криеше в младостта ни, но имаме толкова много хубави моменти заедно, които преобладават. Нещата, които тя извади наяве от мен, ми помогнаха да изградя страхотни отношения с някого. От нея наистина, разбрах много относно нещата, които харесвам в отсрещния човек.”

Към момента той е баща на вече 6 деца и се изявява като  DJ и е щастливо женен за Виктория Принс.