Lifestyle

Защо Ким Кардашиян и Кание Уест избраха странно име за бебето си

61views

Ким Кардашиян и Кание Уест

Защо Ким Кардашиян и Кание Уест избраха странно име за бебето си и защо никой не очакваше нещо обикновено от ексцентричните родители?

Звездното семейство избра дълго очакваното им второ дете да носи името Сейнт. Макар и необичайно за човек ( на български се превежда като “Свети”), то носи специално значение за реалити звездата.

35-годишната Ким и 38-годишния Кание вероятно бяха най-щастливите хора на света, когато на 5 декември се роди техния син – здрав и перфектен, както се надяваха да бъде заради усложнената бременност на арменката. Според източник, близък на звездите, майката е избрала това име, защото се допълва чудесно с  второто, което му е дала – Робърт. Това е името, което е носил починалият през 2003-та година баща на красавицата. Тя винаги го е възприемала като светец, така че Сейнт Робърт ( Свети Робърт ) смята за най-подходящото име за малкия си наследник. Още повече, че той вероятно би се гордя с успеха и славата на дъщеря си, както и с красивите си внучета, а Ким мисли за това много често.

Така или иначе, от известно семейство като тяхното никой не е и очаквал нещо обикновено. В света на шоубизнеса трябва да си оригинален и с името на дъщеря си Норт Уест ( в превод Север Запад ) те постигнаха това. От друга страна второто предложение за името “Legend” (Легенда) отпадна и трябва да съгласим, че Сейнт Уест звучи по-добре от Леджънт Уест.