еди слиман карл лагерфелд лейди гага

Модните легенди Еди Слиман и Карл Лагерфелд се събират с Лейди Гага като гост редактор в последния брой #99 на V Magazine. Гага споделя, “За този брой не исках нищо повече от това, да има една история, само една, която моите деца и бъдещето на модата да запомнят завинаги.”

V99 ще излезе с общо 16 корици през следващите седмици.

еди слиман карл лагерфелд лейди гага

“Карл и аз не бяхме се фотографирали заедно повече от 10 години. Последният път, когато го снимах беше в имот в Биариц, докато работех за Dior Homme. Преди живеехме на една сграда разстояние на Rive Gauche и преди да се преместя в Калифорния през 2008 г., имахме наистина забавни вечери през цялото време. Обичам Карл с неговата искреност и любопитство за нововъзникващите култури и интуитивното му възприятие за това, което предстои да се случи “, казва Ееди Слиман.

еди слиман карл лагерфелд лейди гага

Срещнах Еди преди 20 години, когато той посети студиото ми. Харесах го веднага, без да знам какво може да прави. Тогава Стивън Ган ме помоли да снимам дрехите му на Dior Homme за V Magazine зад кулисите на първото си шоу. Видях, че за да се носят дрехите му, човек трябва да бъде слаб, така че се подложих на диета. От този момент нататък аз се почувствах по-добре в дрехите си, както се вижда  това и днес. Гаг имаше добра идея за нас, да се снимаме един друг. В известен смисъл, не сме се виждали всички тези години, но тях ги почувствах като пет минути, когато отново се срещнахме с него. Това се случва с истинските приятели. Моят фотографски стил на никакъв стил е много различен от неговия. Харесах настроението на улицата тази нощ. Харесва ми мистериозният Еди и това е, което се надявах да уловя тук”, заяви Карл Лагерфелд.

еди слиман карл лагерфелд лейди гага

еди слиман карл лагерфелд лейди гага

Източник: anneofcarversville.com