леонардо ди каприо и кели рорбах

Леонардо ди Каприо е лудо влюбен в новата си приятелка – супермоделът от  “Sports Illustrated”  Кели Рорбах. И макар че вече като че ли всички бяха свикнали със статуса му на вечния ерген и наследник на Джордж Клуни, ето че актьорът предложи брак на младата си изгора,

Изглежда, че 25-годишната блондинка е “единствената” за Лео. Докато вечеряли заедно в Ню Йорк, 40-годишният актьор спонтанно задал съдбоносния въпрос. Според източник на списание “ОK!”, по време на късна среща между влюбените в италиански ресторант “това просто се случи. Те се наслаждаваха на бутилка червено вино и бяха погълнати от разговора си, както обикновено. Отдалече се виждаше, че са много влюбени един в друг, постоянно се докосваха и усмихваха. И изведнъж Лео спря и я погледна, а след това каза, че би искал да прекара остатъка от живота си с нея. Кели беше шокирана, но той я убеди, че не се шегува и тя се съгласи с голяма целувка”.

 Според таблоидите нещата определено изглеждат чудесно между двамата. Разкошната руса моделка, също както бившите на Леонардо, но освен това, е изключително умна и го разбира. Споделя страстта му да се ангажира със социални проблеми като глобалното затопляне и бедността по света. Връзката им е на интелектуално ниво – нещо, което е ново за него. Тя е много повече от едно красиво лице и тяло. За актьорът тази връзка е “отворила очите му”. Дано най-накрая да е открил сродната си душа и да успее да постигне стабилна връзка.