Lifestyle

Момиче на седмицата: Натали Трифонова

stil natali trifonova

Тази седмица слънчевото момиче на ТВ7 е наше “Момиче на седмицата”. Натали Трифонова отвори широко вратата на апартамента си и за наше женско щастие – на гардероба си, в който ние с голям интерес се разровихме. Натали е от хората, които винаги са заредени с положителни емоции и са готови да предадат този заряд към околните. Тя е жизнена, висока и вече не чак толкова руса. Харесва да облича настроението си. В гардероба й преобладава черният цвят, въпреки ярката й персона. За какво си говорихме с Натали и кои от своите любими дрехи ни показа, вижте в интервюто ни с нея.

Слънчевата Натали Трифонова

natali trifonova stil

LZ: Да те подхванем с първия ни въпрос! Липсва ли ти Анелия /първото “Момиче на седмицата“/?

– Много ми липсва Анелия! С това момиче съм си прекарала най-страхотните 3 седмици. Определено много се сближих с нея за този период, а на мен ми трябва малко повече време, за да почувствам някой толкова близък до себе си. С нея това се случи много бързо.

LZ: Как реши да се впуснеш в „Слънчево момиче“ ?

– Бяхме вкъщи с майка ми, тя видя рекламата и ми каза за нея, и аз реших да се пробвам. Не бяха лесни тези 3 седмици. Имаше моменти, в които исках да се откажа и добре, че беше Ани. Тя беше моето спасение!

LZ: Как се развиха нещата за теб? Вече от 3 години си в ТВ7.

– Да, вече близо от 3 години съм в ТВ7. Стартирах като водеща на прогнозата за времето, година и половина или две по-късно започнах да водя предаването „Градът“, което разказваше за градските истории, талантливите млади хора, събитията в града. Въобще всичко, което се случва в нашия град. Предаването се излъчваше всяка събота. То спря, а в момента водя друго предаване, паралелно с прогнозата за времето, което се казва „Аз обичам новини“. То е по-скоро рубрика към централната емисия новини. Излъчва се в събота и неделя. Пускаме само позитивните новини, които намират място в централната емисия, защото след всичките убийства, кражби и политика, остава много малко време за позитивните неща, от които хората имат нужда. Имам възможност да се срещам с невероятни хора.

natali trifonova zelena roklq

LZ: Не те ли натоварва работата?

– Не, напротив! Чувствам се наистина страхотно! Даже преди 2 седмици снимах едни дечица на 13-14 години, които хващат крадец, който се опитал да измъкне чантата на една баба. Срещам се с много позитивни и интересни хора. Самата работа ме зарежда.

LZ: Как протича един обикновен твой ден?

– Ставам сутринта. По обяд съм в телевизията и до вечерта съм там. Много е натоварващо, защото водя две неща, а в предаването всичко правя сама. Монтирам сама, както и аз избирам какво ще снимам и всичко се случва много стриктно по график. Снимам за прогнозата, когато имам дупка отивам да работя по предаването.

LZ: А какво си правила преди да станеш част от екипа на ТВ7?

– Преди телевизията, много дълго време танцувах. Това ми е много голяма страст. Била съм в много балети. Бях и в балета на първия сезон на “Х Фактор”. Честно казано, това на моменти ми липсва, защото е нещо, което пак ме зареждаше.

natali tifonova roklq

LZ: Не ти ли остава време за танци?

– Ами, не. Много ми се иска да ми остане време да отида в залата и малко да се поразтанцувам и да се върна в старите си безгрижни години.

LZ: Не излизаш ли по клубове, където можеш да се разтанцуваш, да се отпуснеш?

– О, излизам! Даже колегите все ме базикат, че съм по купони. Явно така изглежда покрай социалните мрежи, че съм много парти човек.

LZ: Имаш ли любими заведения?

– Нямам любими заведения. Отивам там, където е компанията ми. За мен са важни хората, с които съм.

cherna chanta klach

LZ: Има ли голяма разлика между това, което обличаш на работа и твоя собствен гардероб?

– Има разлика между моя стил и това, което обличам, когато излизам за прогнозата за времето. Там съм с едни роклички, които никога не бих си сложила в гардероба. Моят стил е по-близък на това, което обличам в моето предаване.

LZ: Има ли нещо от служебния гардероб, което би си откраднала за себе си?

– Честно казано – не. Макар че, в предаването ме обличат в страхотни неща и от там по-скоро бих си взела нещо. Там вече се чувствам по-комфортно. В централната емисия новини все пак трябва да съм по-елегантна и по-строга. Докато в ежедневието си съм по-предизвикателна, по-накичена.

LZ: Това ли ти е стила? Така ли би се определила?

– Да. Една от добрите ми приятелки ми казва, че аз съм кралицата на кича. И че аз съм единствения човек, който като си сложи толкова много неща му отива. Аз мога да сложа 5 гердана, 10 гривни, обеци, колани, но тя твърди, че ми отива. Аз съм в двете крайности – или ще изляза супер изчистена и няма да си сложа нито един аксесоар, или ще изляза накичена като елха.

cheren abstrakten top

LZ: Кои цветове преобладават в гардероба ти?

– Предимно черно. Това е цвета, с който няма да сбъркаш.

LZ: Коя е дрехата, която винаги те спасява?

– Ако много бързам може би първите дънки и някаква тениска. Не знам. Нямам такива дрехи.

LZ: Дрехите ти са по-екстравагантни и на пръв поглед трудно комбиниращи се. Влагаш ли повече мисъл в това, което обличаш?

– Аз не съм човек, който се влияе от модните тенденции. Последното списание, което имам е от 2010-та година. Може би от тогава не съм си купувала модно списание. Никога не ми се е случвало да отворя списанието и да кажа „О, искам я тази визия!“.

kasi danki visoka taliq

LZ: А от къде черпиш идеи?

– От никъде. Влизам в магазина и това, което ми харесва си го купувам и съчетавам с това, с което на мен ми харесва и на мен ми отива. То е до човека. Трябва да облечеш нещата, които смяташ, че ще ти стоят най-добре.

LZ: Ако трябва да си в ролята на стилист и да облечеш някой друг, според теб би ли се справила с това?

– Би трябвало. Трябва да познавам, все пак, добре човека отсреща. Работата на стилистите е да обличат хора, които срещат за пръв път на фотосесии, филми, за каквото и да било. Аз може би ще се справя, ако познавам хората.

 LZ: Характерът ли е най-важен в случая?

– Да. Аз съм щура, луда глава и за това и гардеробът ми е толкова разнообразен.

cherna kojena pola

LZ: Случвало ли ти се е хората да те смятат за по-агресивна и необщителна, само заради стила ти?

– Да. Първото впечатление на хората е, че аз съм много надута, много претенциозна, а аз не съм такава. Много съм позитивна и мога да си говоря с всеки за всичко.

LZ: Има ли магазини, от които винаги пазариш и знаеш, че там ще намериш „твоето“?

– Да. Има два магазина, от които наскоро редовно пазаря. Те са на български дизайнери. Единият се казва “EVIS”, а другият е “CK Fashion”, който е на Цвета Кусева /друго “Момиче на седмицата”/. Винаги като влизам в тези магазини, намирам нещо за себе си.

LZ: Чантите ти също са много шантави, ако трябваше да си избереш някоя от класическите модели, на кои би заложила?

– Не бих си купила класически тип чанта, честно казано. Няма място в моя гардероб. Нямам неща, които „всяка жена трябва да има“ като класическите остри обувки, класическа черна чанта и класическа черна рокля, с които ако й се наложи да отиде на официално събитие, да е подготвена. Аз нямам тези неща и не искам да имам. Предпочитам да залагам на екстравагантното.

natali trifonova

LZ: След години мислиш ли, че това ще се промени?

– Не мисля. Защото майка ми е на 45 години и тя се облича като мен, а аз много приличам на нея и не мисля че ще стана по-консервативна. По-скоро и аз като нея бих обличала тийнейджърски дрехи.

LZ: Представи си, че си на 80 … и се опиши.

– О, не! Сигурно ще съм много весела бабичка. Представям си как ако мъжът ми е жив, ако не съм го уморила, разбира се, бих играла карти с него. Със сигурност няма да вися по пейките или да се карам на децата, че вдигат шум, напротив, ще съм дружелюбна към тях.

LZ: Последно, какво би пожелала на нашите читатели?

– Пожелавам им много любов! Аз като един типичен представител на зодия Везни се вълнувам най-вече от това. Пожелавам им много любов, много положителни моменти и да са здрави!

qke zlaten detail

bqla teniska lqtna

chervena mini roklq

kojeno qke lilav puh

malka cherna roklq

natali trifonova garderob