Lifestyle

Нина Добрев за сватбата на Иън и Ники Рийд

ian somerhalder nina dobrev

Няма драма тук! След като Нина Добрев обяви, че напуска “Дневниците на вампира” след цели шест години, феновете веднага спекулираха, че това има нещо общо с бившия й приятел Иън Сомърхолдър. В действителност, Добрев е развълнувана за бившия си, който се ожени за Ники Рийд на интимна церемония миналия месец.

“Аз съм казвалa това и преди. Ние не се разделихме, заради скандал или защото не е имало любов или приятелство,” споделя Добрев пред E!News по време на интервю във вторник. “Обичам го, a приятелството ни е все още силно. Той е страхотен и ме е грижа за него. И това няма да се промени. Няма нищо странно в професионалните ни отношения. Все пак ние бяхме приятели дълго преди да имаме по-сериозни взаимоотношения и продължаваме да сме си приятели и сега. “

Добрев дори се радва за бившия си, когато стана въпрос за брака му. “Когато чух за сватбата бях сигурна, че ще е красива”, казва 26 годишната актриса. “Те изглеждат щастливи и аз съм щастлива, така че не виждам защо трябва да имам проблем с това … Разбира се, ние сме в драматичен тийн сериал и всеки търси драмата, но аз просто я игнорирам.”

Преди година на 13 май таблоидите разпространиха информацията, че Нина Добрев и Иън Сомърхолдер са се разделили, а тази година през януари Иън и Ники обявиха за своя годеж.