Реклама

Открадната е роклята на Лупита Нионго за Оскарите!

lupita niongo roklq otkradnata oskari

Една от най-красивите рокли на тазгодишните церемонии на Оскарите, тази на Лупита Нионго е открадната от хотелската стая на актрисата. Роклята, която е ушита специално за Нионго от Франсиско Коста за Calvin Klein е изцяло направена от перли и струва $150,000.

Реклама


От TMZ съобщиха, че роклята от 6,000 перли е изчезнала от стаята на Лупита, която се намира в London West Hollywood Hotel. Кражбата се разследва от полиция от сряда, след като са установили, че роклята липсва. Тя е открадната във вторник, когато актрисата не си е била в стаята, почти през целия ден.

От хотела съобщиха пред медиите, че това е един ужасно нелеп случай и че работят с полицията, за да помогнат в разследването.

Историята зад откраднатата рокля на Лупита от Оскарите

lupita niongo roklq otkradnata

Лупита е безгрешна на червения килим! Миналата година, когато Нионго спечели награда за най-добра актриса за филма “12 години в робство” тя се появи в специално ушита за нея феерична рокля на Prada с диадема на главата. Очакванията ни за тазгодишното й появяване на наградите бяха високи и тя ги надмина със своята бяла рокля от перли. Луксозният тоалет на актрисата е невероятно творение от перли, които са в различни размери, подредени така, че да пасват на тъканта, създавайки формата на роклята. Франциско Коста е геният, който стои зад създаването на откраднатата рокля на Лупита.

Как се шие такава рокля цялата от перли?

lupita niongo roklq otkradnata oskari perli

След няколко проби в студиото на Calvin Klein и още толкова в Лос Анджелис става ясно, че са създали нещо наистина уникално по рода си. Според Коста, най-важното нещо за една рокля за червения килим е да остава вярна на духа на жената и да допълва естествената й същност и личност. “Най-успешните колаборации изкарват най-доброто от двете страни – на жената и на къщата”, допълва дизайнерът. Така те успяха с търпение и общи усилия да направят една рокля от естествени 6000 перли, която е с крайна цена $150,000. Донякъде разбираме крадците, но сме сигурни, че които и да са те, няма как да останат незабелязан в подобна единствена по рода си рокля.

lupitа niongo roklq otkradnata oskari perli hotel

lupita niongo roklq otkradnata oskari perli hotel

lupita niongo roklq otkradnata oskari perli merki

Може да харесате и..


Реклама