Lifestyle

Резултатите от веган диетата на Бионсе

rezultatite ot vegan dietata na bionse

Ако искате да видите резултатите от веган диетата на Бионсе, това се оказва много лесно, защото певицата сама сподели своя снимка в  Instagram.  След като официално се отказа от консумацията на животински продукти, госпожа Картър неоспоримо изглежда по-сияйно.

Публичното й изказване по време на “Good morning America” в понеделник разочарова феновете й заради обещанието за много важна новина. Всички нейни почитатели станаха рано заради сутрешното шоу, само за да разберат, че техния идол ще смени хранителния си режим. Все пак резултатите от това решение явно си заслужават усилията.

33-годишната съпруга на Джей Зи сподели своя снимка в личния си профил, събирайки слънчев загар, поседната на моравата до басейна си, облечена в цял бански костюм и изглеждайки особено страстно.

“Не съм от най-слабите жени по природа. Имам своите извивки, с които се гордея. От млада се боря с диетите. Да намеря нещо, което наистина дава резултат и предпазва от натрупване на килограми, бе много трудно за мен” обясни Бионсе във въпросното изказване.

Певицата прие 22-дневното веган предизвикателство на Marco Borges през 2013 г. преди да си партнира с физиолог по упражненията на веган план с доставка до дома. Това й помогнало да отслабне бързо и направило кожата й много стегната, споделя самата Бионсе.