риана кара делевин

Риана и Кара Делевин са звездите в новия филм на Люк Бесон, който ще бъде екранизиран по комикса “Валериан и Лорелин”. Флмът ще се казва “Валериан и градът на хилядите планети”. Режисьорът публикува в Instagram профила си снимка на певицата с надпис “Риана във “Валериан”! Тя ще играе важна роля! Много съм щастлив.”

Френско-белгийският комикс, който на който е основан новият проект на Бесон, за първи път е публикуван през 1967г. Главните герои – специалният агент от Валериан и приятелката му Лорелин, които живеят в XXVIII век – пътуват във времето.

Над адаптацията на комикса, Бесон започва да работи преди три години, а през това лято по време на конференция на Comic-Con той сподели и подробности.

С участието на Дейн ДеХаан и Кара Делевин, цялостният стил на бъдещия филм се описва като “г-н и г-жа Смит в космоса”. Бюджетът на филма е $180 милиона, а премиерата е насрочена за 21 юли 2017.
Миналата седмица директорът беше публикувал в Instagram снимка на работата си по сториборда, добавяйки: “70 дни преди първия снимачен ден”.