Lifestyle

24 часа с Роузи Хънтингтън-Уайтли

69views

роузи хънгтингтън-уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли е една от най-красивите жени в модния бизнес. Модел и бизнес дама – тя успява да поддържа невероятна форма за ревютата си и също така да подготвя ново привлекателна и красиво бельо за съвместната й линия с “Marks & Spencer” – Rosie for Autograph. Как прекарва деня си Роузи научаваме от нея самата.

06:00: Често съм объркана от часовата разлика, тъй като прекарвам около една седмица в месеца в Лондон, така че винаги съм будна много рано в LA. Събуждам се до моите миниатюрни дакели Доли и Пеги, които лаят и ближат лицето ми. Първият ми разговор на деня е с приятеля ми, Джейсън [Стейтъм].

06:15: Мия си зъбите. Много съм усърдна към рутинната си грижа за кожата. Всяка сутрин използвам “iS Clinical Cleansing Complex”, “Active Serum” и “Hydra-Cool Serum”, след което прилагам “Control Corrective” – слънцезащитен крем.

06:30: Отправям се по стълбите, за да разходя кучетата в градината, да ги нахраня, да си взема кафе и да изпия бутилка вода. Напълно безполезна съм без дозата си кафе. За закуска ям бъркани яйца върху препечена филийка или кисело мляко с шепа мюсли – предпочитам палео със смесени горски плодове, а може да закуся и кифла (също палео) със зелен сок. После се връщам в леглото с кучетата, пускам си CNN или BBC и отговарям на имейли, или скролвам през Instagram и Twitter.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

07:30: Отнема ми 10 минути, за да си избера тоалет. Нямам никакъв набор от униформи. Винаги мисля за това къде ще ме отведе деня и как искам да се чувствам. Никога не излизам от къщи без парфюм. Моят нов любим е и първият аромат, който току-що е създаден за моята линия дамско бельо, “Rosie for Autograph”. За почивните дни и работите срещи се придържам към дънки и тениска с блейзър и обувки. Дните у дома, често съм в спортния си екип почти през целия ден.

08:00: Аз обичам да карам навсякъде в LA. Обикновено звъня на мама, татко или сестра ми, които са във Великобритания. Религиозно слушам Хауърд Стърн. Карам към фитнеса след закуска. Пристрастен съм към “Body от Simone” и  “Ballet Bodies” в LA. Ако съм в Лондон, моят водач, Вик, който ми е шофьор, откакто бях на 16, ме взима и ме води до мястото на фотосесията.

09:00: За снимки си взимам гигантски зелен сок и лаптопа си, така че да мога да работя, когато ми правят косата и грима. Когато всичко е готово, имам една бърза среща с екипа, за да обсъдя стъпките за деня. Често съм на лаптопа си и отговарям на имейли или събирам вдъхновение за предстоящи фотосесии за колекцията ми за бельо. Обичам да се ровя из Pinterest и да си създавам mood-bord.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

10:30: Качвам се на сета за първата фотосесия. През повечето дни ще има около 10 или 12 сесии, имала съм седмици, в които съм правила 20 или 30, което най-малко може да се каже, че е уморително! Обикновено музиката ми поддържа настроението. Обичам да съм на снимачната площадка с хора, които обичат да се забавляват, но има моменти, когато трябва там да е по-тихо и по-концентрирано. На всеки няколко минути някой скача, за да оправи косата, пренареди тоалета, оправи грима, промени осветлението или да настрои сета.

13:00: Обядът ми обикновено се състои от протеини – риба, пиле, пуйка или салата от пресни зеленчуци. На работното място сядаме около една голяма маса и си бъбрим. Аз обикновено ям права.

14:00: Единственото правило, което имам с всеки, който работи с мен е, че трябва да имат положителна и оптимистична нагласа. Обичам да съм обградена с хора, които са ярки, трудолюбиви и не говорят гадости. На повечето снимки работя с хора, които познавам от години, така че винаги имам добра енергия. За да бъдеш успешен модел, трябва да си екипен играч. Вашата репутация е всичко в развлекателната индустрия и всеки говори. Обичам поговорката, “Отнема цял живот, за да се изгради репутация и секунда, за да се унищожи”.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

19:30 Някои фотосесии продължат до късно през нощта, но през повечето дни завършат около 18:00 ч. Опитвам се да се ям у дома в по-ранните часове, около 19:30 ч, но ако излизам да ям, ще е някъде към 20:30 ч. Обичам да вечерям в ресторанти навън и после на бар след това. Обичам сирене, хляб, тестени изделия, пържени картофи, бекон. В LA повече вися у дома и по-рядко излизам. Няма никакъв нощен живот. В Ню Йорк или Лондон е точно обратното, тъй като тези градове оживяват през нощта. Понякога имам супер-късна вечеря, която завършва на домашно парти или в някой нощен клуб. Обичам да танцувам и се веселя с приятелите си. Когато пътувам винаги съм с тоалет, заради папараците на летището. Вече, когато се кача в самолета, си слагам нещо удобно.

22:00: Преди да си легна обикновено гледам малко телевизия или чета книга. Обичам предавания като “True Detective” или “Scandal”. Обикновено взимам вана или душ и измивам и подсушавам косата ми. Почиствам си лицето отново, използвайки “Dr. Dennis Gross peel pads”, последвани от “Resurface by Shani Darden Retinol Reform” и хидратирам. Оправям гардероба си, изчиствам кухнята и се отпускам в спалнята, с моите кучета играещи около мен.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

23:00 Светлините изгасват.

Източник: Harper’s Bazaar