Lifestyle

Салма Хайек има неподозирано лоши навици

74views

Салма Хайек

Салма Хайек има неподозирано лоши навици, относно грижите за доброто си здраве. Актрисата сама признава това в последното си интервю за списание “Glamour”.

Макар знойната красавица да изглежда безупречно и да кара милиони свои фенове да искат да бъдат като нея се оказва, че тя съвсем не е модел за подражание. За нея красивата външност не е приоритет и си признава, че не се храни здравословно и не спортува. “Имам лошия навик да не тренирам и да не се храня с полезни храни, имам лошия навик да обичам да пия вино и коктейли. Понякога съм мързелива относно поддръжката на външния си вид. Все пак, това си е много работа”, споделя звездата.

Вярно, че за повечето хора, придържането към стриктен хранителен режим и редовни физически упражнения оказва положителен ефект върху здравето и фигурата, но изглежда това не важи за Салма и тя е благословена с изключителни гени. Но все пак има нещо, което не пренебрегва и това е грижата за кожата. Тя обяснява : “Независимо колко лоши навици имам, аз винаги почиствам грима от лицето си, преди да си легна. Дори когато съм изтощена или болна. Може да не си скубя и оформям веждите в 90 % от годината, но винаги се разгримирам.”

Има нещо освежаващо в това да знаеш, че такава великолепна жена е небрежна към грижите за себе си. Нещо, което е човешко и свързващо я с останалите жени. Но от друга страна е и ужасяващо, защото не е честно, нали?