Lifestyle

Синът на Дейвид и Виктория – Круз Бекъм с първи музикален видео клип

круз бекъм

11-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм – Круз Бекъм тръгна по стъпките на майка си и вече пусна първия си видео сингъл “If Everyday Was Christmas”. Най-малкият син в семейството получи подкрепата на братята си Ромео и Бруклин, както и на сестра си Харпър, които също участваха във видеото към коледната песен.

круз бекъм

Сингълът създава коледно настроение с лесно запомнящата се мелодия и лъчезарните усмивки на младия Бекъм. В него тай и останалите от клана се забавляват по тъмно из Лондон, карат скейтборд и танцуват. Мама и татко Бекъм умишлено не присъстват в кадрите, за да оставят наследника си в светлините на прожекторите. Прави впечатление, обаче, професионалното поведение на Круз Бекъм, който се държи много естествено пред камерата.

круз бекъм

Хлапакът пусна видеото в началото на месеца и вече се радва на огромен интерес. Клипът започва с кадър на Круз, който танцува под дъжд от брокат. Приходите от коледния сингъл ще бъдат дарени за децата в неравностойно положение и младите хора в цяла Великобритания като част от глобалната благотворителна програма ” Make Some Noise”. Може да видите цялото видео най-отдолу в статията.

круз бекъм

круз бекъм

круз бекъм

круз бекъм

круз бекъм

круз бекъм

круз бекъм

 

 

източник:dailymail.co.uk