София Вергара пазарува със захарно бастунче в устата

Реклама

софия вергара

Актрисата София Вергара е в добро предколедно настроение и това се вижда от начина, по който пазарува в Бевърли Хилс. Докато обикаля из магазините в търсене на интересни покупки за предстоящите празници, тя лакомо смучеше сладко захарно бастунче.

Реклама


Звездата със сигурност има много причини за радост, защото изминалата година бе много успешна за нея. Приходите й се увеличиха с около 66%. Освен успехите на малкия екран, тя рекламира кола, има собствена линия мебели и е лице на “Head and Shoulders”.

софия вергара

Колумбийската звезда е известна със здравия си апетит и обича prix cialis original en pharmacie да си похапва вкусни неща, а калориите от тях топи с редовни натоварващи тренировки във фитнес залата.

софия вергара

Актрисата от “Модерно семейство” както винаги изглеждаше страхотно. Този път аутфитът й бе решен в черен топ, гълъбова жилетка, скъсани тънки и велурени боти.

софия вергара

София Вергара е усмихната и има много причини за това – освен, че се омъжи за един от най-желаните мъже – Джо Манганиело, тя оглавява класацията на Forbes за най-добре платените телевизионни актриси вече пета поредна година.

софия вергара

софия вергара

софия вергара

 

 

 

 

източник:dailymail.co.uk


Реклама