Lifestyle

София Вергара пазарува със захарно бастунче в устата

софия вергара

Актрисата София Вергара е в добро предколедно настроение и това се вижда от начина, по който пазарува в Бевърли Хилс. Докато обикаля из магазините в търсене на интересни покупки за предстоящите празници, тя лакомо смучеше сладко захарно бастунче.

Звездата със сигурност има много причини за радост, защото изминалата година бе много успешна за нея. Приходите й се увеличиха с около 66%. Освен успехите на малкия екран, тя рекламира кола, има собствена линия мебели и е лице на “Head and Shoulders”.

софия вергара

Колумбийската звезда е известна със здравия си апетит и обича prix cialis original en pharmacie да си похапва вкусни неща, а калориите от тях топи с редовни натоварващи тренировки във фитнес залата.

софия вергара

Актрисата от “Модерно семейство” както винаги изглеждаше страхотно. Този път аутфитът й бе решен в черен топ, гълъбова жилетка, скъсани тънки и велурени боти.

софия вергара

София Вергара е усмихната и има много причини за това – освен, че се омъжи за един от най-желаните мъже – Джо Манганиело, тя оглавява класацията на Forbes за най-добре платените телевизионни актриси вече пета поредна година.

софия вергара

софия вергара

софия вергара

 

 

 

 

източник:dailymail.co.uk