Тайра Банкс

Тайра Банкс стана майка на момченце. Талантливата шоколадова красавица, която е супермодел, актриса, певица, продуцент ТВ водеща и успешна бизнес дама с козметична линия за тъмнокожи за милиони долари, сподели през миналата година мечтата си да има дете. И ето, че вече може да се каже, че тя е една наистина щастлива и успяла жена!

Новината, че двамата с приятеля й от две години – норвежкия фотограф Ерик Асла са станали родители бързо се разпространи. В изявлеието на 42 годишната майка се казва следното : ” Изключително сме развълнувани от появата на нашето момченце. Извървяхме труден път, за да се сдобием с него, както съм споделяла преди. В края на тунела за мен и баща му Ерик обаче имаше ярка светлина. Взирам се в прекрасните очи на сина си и не спирам да мисля и да се моля за всички онези хора, които имат проблеми със зачеването и износването на дете. Моите надежди и мечти се сбъднаха с малкото ми съкровище Йорк Банкс Асла”,

Тайра Банкс

В своя Инстаграм профил  Тайра Банкс публикува снимка на бебешка шапчица, под която написа : ” Най-хубавият подарък, за който работихме и се молихме толкова много най-накрая е тук. Той има моите пръсти и големи очи и брадичката и устните на баща си Ерик. Докато благодарим на жената – ангел, която износи нашето чудо – малко момченце, ние се молим за всички, които нямат възможност да изпитат това радостно усещане. Йорк Банкс Асла – добре дошъл на света.”

източник : people.com