ким кардашиян

Една от най-богатите и влиятелни двойки в шоубизнеса – Ким Кардашиян и Кание Уест дадоха общо интервю за списание “Harper’s Bazaar”. Двамата са известни както с любовта си един към друг, така и с общата си любов към модата и винаги имат какво да кажат. Родители са на син и дъщеря и за тях семейството стои на първо място. Талантливият рапър е известен със сприхавия си нрав и опитите да пробие като дизайнер през последните години, докато Ким е негова муза и балансьор, грижлива майка на децата му и опитен бизнес стратег. Интересно е да се разбере за какво си говорят помежду си, какво харесват най-много един в друг, кой от двамата е по-сиетен, какви са скритите им таланти, с какво биха искали да бъдат запомнени и кое им създава несигурност, нали? Е, журналистите от “Harper’s Bazaar” имаха възможността да разберат. Ето и част от онова, което те поместиха зад корицата на броя си с техните лица.

Икони в леглото с Ким Кардашиян и Кание Уест пред HARPER’S BAZAAR

ким кардашиян

Harper’s Bazaar: Кание, коя е любимата ти част от твоето тяло и тази от тялото на Ким?

Кание Уест: Лицето част от тялото ли? Любимата ми част от тялото на Ким е нейното сърце.

Ким Кардашиян:  Аууу, сега и аз трябва да кажа същото.Но що се отнася до моето тяло, аз харесвам горната част на стомаха си. Просто изглежда винаги като че има релефни коремни мускули. Когато  не съм наистина бременна, имам страхотна коремна преса. [Смее се.] И на Кание? Трябва да кажа, сърцето му. И  винаги съм обичала краката му.

НВ: Любима песен за всички времена?

К.У.: “All Along the Watchtower.”

К.К.: Аз харесвам “Only One” – на Уест с Пол Маккартни.

НВ: Любима книга?

К.К.:  “Embraced by the Light” . Става въпрос за една жена, която умира по време на операция и отива в рая, има своя опит, а след това се връща. Баща ми [Робърт Кардашиан] преди години се опита да ме накара да я прочета, но аз отказах. Тогава, след като той почина, при почистване на стаята си в дома му я намерих. Прочетох я и тя ми помогна. Имах чувството, че баща ми е  доволен.

К.У.: Аз нямам отговор на този въпрос.

ким кардашиян

НВ: По коя известна личност си падаше като о-млада?

К.К.: Мисля, че Джони Деп беше много сладък по време на младежките ми години. Кание, ти не харесваше ли Памела Андерсън?

К.У.: Да, точно това щях да кажа.

НВ: Историческа личност, с която се идентифицираш?

К.К.: Този въпрос е труден…

К.У.: Мохамед Али, Мерилин Монро – по цял ден. Следващ въпрос.

НВ: Най-досаден навик?

К.К.: Мисля, че той става наистина раздразнен, защото аз просто мразя тесните дрехи. Аз просто реагирам: “Ах, не мога да намеря нещо за носене.” Толкова обработвам нещата, всеки път, когато бързам; Аз се ядосвам, когато бързам. После излизам в лошо настроение и  съм толкова раздразнителна. Мразя да съм закъсняла.

НВ: Любима селфи поза?

К.К.: Обичам да си правя селфи пред огледалото.

К.У.:  Аз обичам голите й селфита. Обичам тези, които са настрани, отзад и отпред. Просто обичам да я гледам гола. Обичам голотата. И обичам красивите форми. Имам чувството, че е като нещо от Ренесанса, картина, като модерна версия на ренесансова картина. Мисля, че е важно за Ким да има фигурата си. Да не я показва, би било равносилно на това Адел да не пее.

ким кардашиян

НВ: Скрити таланти? Незнам дали криете талантите си, но ако е така…

К.К.: Мога да помириш, когато някой има кариес. Това е една много специфична миризма – не е на лош дъх, а нещо, което е наистина силно.

К.У.: Мога да анализирам намеренията на хората. Моментално.Това е само предупреждение. За всеки.

НВ: Най-голямата ви несигурност?

К.К.: Бих казала, че понякога изглеждам дебела. Аз наистина го приемам сериозно. Опитвам се да правя всичко възможно, спазвам диети, за да поддържам форма и когато съм по-тежка, това ме прави несигурна.

К.У.:  Изпитвах несигурност относно моите финанси, после обявих, че имах дългове и сега нямам никакви несигурности.

К.К.: И когато нямаше вече никакви дългове, като че ли всичко си отиде на мястото.

К.У.: Да, просто го оставяш, като в “Тайната“.

К.К.: Не мисли, че това работи при всеки.

К.У.: Хората определено ще го използват срещу теб, ако го знаят. Но има едно нещо, за което не изпитвам несигурностт и това е около е общественото мнение. Аз няма да се съобразявам с това, знаеш ли?

НВ: Кой е по-суетен?

К.К.: Аз.

К.У.: Мисля, че тя. А що се отнася до мен, не ми пука – нещата са такива, каквито са. Аз съм най-добрият – и какво от това? Не знам дали това е изявление за суетност.  Не харесвам  особено снимки на себе си, все пак.

НВ: Имаш ли постове в социалните мрежи, за които да съжаляваш и такива, с които да се гордееш?

К.К.: Не съжалявам за постовете си. Не съм от хората, които публикуват нешо и после го изтриват.

ким кардашиян

НВ: Да, колкото повече внимание обръщате на вятъра около себе си, толкова повече премисляте нещата.

К.У.:  Ето нещо, което е противно на общоприетото схващане: Аз всъщност не харесвам мисленето. Мисля, че хората си мислят, че ми харесва да мисля много. А аз не. Аз не обичам да мисля изобщо.

НВ: Колко всъщност спиш? В социалните медии изглежда, че постоянно си заспал.

К.К.:Той може да заспи навсякъде.

К.У.: Мога да заспивам и обичам да спя. Това е най-любимото ми нещо.

К.К.: Веднъж ме заведе на среща на модата в Париж. Никога не бях срещала тези хора; Бях толкова нервна. Това беше в началото на връзката ни и аз не познавах някой в модните среди. И той просто заспа на масата. Аз започнах да го извинявам “Толкова съжалявам, явно е заради часовата разлика.” Ти не знаеш колко пъти ми се е налагало да казвам това, дори ако сме си били у дома в продължение на месеци. [Смее се.] Аз ли? Аз ставам някъде към 6 ч С моя треньор, който не ме оставя да мързелувам.

НВ: Какво бихте взели със себе си на самотен остров?

К.К.:Децата ми. Телефонът ми.

К.У.: Не и аз. Аз бих си взел лаптопа и интернет.

НВ: С какво бихте искали да ви запомнят?

К.К.: Бих искала да бъда запомнена като някой, който е умен за бизнеса, работи тежко и може да бъде сек*и и майка. Влиятелна, но сек*си жена. Надявам с Кание да бъде запомнен като умен мъж, който се придържа към нещата, в които вярва.

К.У.: Решимост. Бих казал, че решимостта ми е по-висока от моята находчивост.

К.К.: Много хора имат силни убеждения, но нямат увереността да ги следват. Аз наистина уважавам Кание заради това.

НВ: Какво бихте направили, ако сте невидими?

К.У.: Аз бих отишъл в дамска съблекалня.

К.К.: Аз най-вероятно бих следила ужасяващо децата ни, за да гледам как реагират и за какво си говорят. Записвам дъщеря ни как говори, защото нещата, които казва, са много смешни. Бих могла да я гледам как говори по цял ден.

ким кардашиян

 

източник:harpersbazaar.com