Зад кулисите на шоуто на Balmain x H&M

balmain hm shou

Естетиката на парижката модна къща Balmain обхваща перлени инкрустирани помпозни дрехи в стил Хенри VIII, убийствено високи рамене, остри като на перки на акула и ултра-се*сапилни силуети а ла Кардашияните. Една пищна и много атрактивна мода! Оливие Рустейн дебютира първото си сътрудничество с H&M и “Balmain Nation” и показа структурирана-глам-визия под формата на достъпни дрехи, които и ние можем да добавим в гардеробите си. Ето и един изключителен поглед зад кулисите на шоуто на Balmain x H&M с цяла армия от актуални супермодели.

balmain hm shou

По време на работата над цялостната колекция на Balmain за H&M получихме много “sneak peeks” на различните дрехи, които ще бъдат в магазините най-скоро време. Кендъл Дженър и Джордан Дън носеха цели визии от колекцията на музикалните награди на Билборд през май, последвано от излизането на рекламната кампания с Джиджи Хадид през септември. Каталогът бе пуснат официално миналата седмица – но не и преди някой да лийкне съдържанието му в Instagram.

balmain hm shou

Е, сега вече мистерията приключи. Имаме нагледни снимки на всяка една дреха, която ще се пусне за продажба в магазините на H&M на 5-ти ноември. И, да, даже имаме и крайните цени. Това не е най-евтиното сътрудничество на H&M и в колекцията се появява няколко айтема, които надминават $500. Но все още има изобилие от предмети под $100 за тези, които държат на доброто качество, но нямат бюджета на Ким К.

balmain hm shou

И най-накрая, ние можем да откраднем цялостна висия на Алекса Чънг/Даян Крюгер, без да обявяваме после несъстоятелност и всичко това благодарение на Balmain x H&M. Ню Йорк е избраната дестинация за лаунч  партито на Balmain и H&M. Като изцяло легитимен член на #BalmainArmy, Джордан Дън изигра важна роля в разкриването на дрехите, подготвени от Balmain за своя партньор. От фитинги, подаръци от Оливие, подготовки за грим и прическа до участие в шоуто – денят на Джордан определено е бил посветен единствено и само на френската модна къща и масмаркет бранда.

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou