Реклама

Зад кулисите на шоуто на Balmain x H&M

balmain hm shou

Естетиката на парижката модна къща Balmain обхваща перлени инкрустирани помпозни дрехи в стил Хенри VIII, убийствено високи рамене, остри като на перки на акула и ултра-се*сапилни силуети а ла Кардашияните.

Реклама


Една пищна и много атрактивна мода! Оливие Рустейн дебютира първото си сътрудничество с H&M и “Balmain Nation” и показа структурирана-глам-визия под формата на достъпни дрехи, които и ние можем да добавим в гардеробите си. Ето и един изключителен поглед зад кулисите на шоуто на Balmain x H&M с цяла армия от актуални супермодели.

balmain hm shou

По време на работата над цялостната колекция на Balmain за H&M получихме много “sneak peeks” на различните дрехи, които ще бъдат в магазините най-скоро време. Кендъл Дженър и Джордан Дън носеха цели визии от колекцията на музикалните награди на Билборд през май, последвано от излизането на рекламната кампания с Джиджи Хадид през септември. Каталогът бе пуснат официално миналата седмица – но не и преди някой да лийкне съдържанието му в Instagram.

balmain hm shou

Е, сега вече мистерията приключи. Имаме нагледни снимки на всяка една дреха, която ще се пусне за продажба в магазините на H&M на 5-ти ноември. И, да, даже имаме и крайните цени. Това не е най-евтиното сътрудничество на H&M и в колекцията се появява няколко айтема, които надминават $500. Но все още има изобилие от предмети под $100 за тези, които държат на доброто качество, но нямат бюджета на Ким К.

balmain hm shou

И най-накрая, ние можем да откраднем цялостна висия на Алекса Чънг/Даян Крюгер, без да обявяваме после несъстоятелност и всичко това благодарение на Balmain x H&M. Ню Йорк е избраната дестинация за лаунч  партито на Balmain и H&M. Като изцяло легитимен член на #BalmainArmy, Джордан Дън изигра важна роля в разкриването на дрехите, подготвени от Balmain за своя партньор. От фитинги, подаръци от Оливие, подготовки за грим и прическа до участие в шоуто – денят на Джордан определено е бил посветен единствено и само на френската модна къща и масмаркет бранда.

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

balmain hm shou

 

Може да харесате и..


Реклама