анджелина джоли и брад пит

Разводът на  Анджелина Джоли и Брад Пит бе светска новина номер едно вчера. Феновете на Бранджелина са в недоумение каква е причината Анджи да подаде молба за развод в понеделник, 19 септември, защото звездната двойка наскоро празнува втората годишнина от сватбата си в хотел  “Бевърли Хилс” в Лос Анджелис и всичко като че ли изглеждаше наред.

Датата, която Анджелина Джоли е посочила като ден на окончателната си раздяла с Брад Пит е 15 септември. Актрисата е поискала физическо попечителство над шестте им деца, като е помолила съдията да предостави на Брад възможност за посещения и законно попечителство. Не е пожелала издръжка за децата. Като причина за развода е посочила “непреодолими различия” и че го прави за здравето на семейството си. Адвокат на Анджелина е Лора Васър, която я представлявала и с развода й с Били Боб Торнтън.

Според таблоидите Анджелина е понасяла трудно избухливия характер на съпруга си и започнала да се притеснява за безопасността на децата си. Освен това е имала подозрения, че Брад й изневерява с колежката си Марион Котилард. За целта наела частен детектив, който успял да събере доказателства в потвърждение на подозренията й. Това за нея преляло чашата на търпението й.

Според  “Page Six” с напредване на възрастта актрисата ставала все по-сериозна и й било писнало от всичко, свързано с Холивуд. Брад искал да се развива, искал разнообразие, а тя – не. Това била фундаменталната разлика в гледните им точки. Освен това имали и спорове, свързани и децата.

Според TMZ на Анджелина Джоли й било писнало от проблемите с гнева на Брад Пит, както и от употребата му на алкохол и наркотици.

Според списание “Life & Style” източник, близък до двойката твърди, че актрисата имала проблеми с ревността. За нея било проблем близкото отношение на съпруга й с колежките, с които той снимал филма “Allied” Марион Котилард и Лизи Каплан. и преди месеци двамата провели “кризисен разговор” в дома си във Франция. Анджелина се надявала, че ако разкрие мислите си пред Брад, двамата се разходят из семейните лозя на имението и почувстват близостта си, това ше й помогне да го задържи и ще върне романтиката. Явно това не я е накарало да се успокои, защото започнала да пуши много, да се храни оскъдно и да пие вино всяка вечер.

Според “Extra” проблемите в рая започнали преди месеци и още тогава актрисата започнала да обмисля развод. Тя не празнувала с Брад Деня на бащата тази година под предлог, че има ангажимент в “Hamilton”, където била с брат си и синовете си

Според източници Брад е разбрал за решението на Анджелина да се разведе с него едва в понеделник. В изявлението му за списание “People” той казва: “Това много ме натъжава, но най-важното сега е благосъстоянието на децата ни. Аз апелирам към пресата да им се даде пространството, което заслужават, през това предизвикателно за тях време.”

Бащата на Анджелина Джон Войт твърди,че е бил в невидение относно решението на дъщеря си. “Нямам представа какво става, но ще разбера. Явно нещо наистина ужасно се е случило. Скоро ще се видя с Анджи и децата”, коментира той пред “Us” няколко часа след разтърсващата новина.

Двамата се ожениха на 23 август 2014 г. във Франция след двугодишен годеж. Любовта им пламна през 2004 г. на снимачната площадка на “Мистър и мисис Смит”и са родители на Мадокс (15г.), Пакс (12г.), Захара (11г.), Шайло (10г.) и близнаците Вивиан и Нокс (8г.). Освен правата върху децата си, двамата ще трябва да поделят и имуществото на общото си финансово състояние, възлизащо на 400 милиона долара.