зендея фотошоп

Зендея се превръща в една от любимите знаменитости в Интернет, заради способността й да се застъпва за това, в което тя вярва и не оставя на другите да я спъват. 19-годишната актриса и стайл звезда е на корицата на списание Modeliste, но направи изявление в социалните медии, след като видя снимки на тялото си, което явно е изменено чрез Photoshop.

Коментирайки, че списанието е фотошопирало тялото и бедрата й, Зендея публикува разликата в своята Instagram страница, така че феновете й да могат да видят истината зад променените изображения.

“Излезе нова фотосесия днес и бях шокирана, когато разбрах, че моите 19-годишни бедра и торс са доста манипулирани”, пише тя.

“Това са нещата, които карат жените са се чувстват несигурни, които създават нереалистичните идеали за красота. Всеки, който знае коя съм аз знае, че стоя зад искрената и чиста любов към себе си. Така че, взех в своите ръце, да публикувам оригиналната снимка (дясната страна), която харесвам. Благодаря на @modelistemagazine за свалянето на изображенията и поправянето на ретуша.”

Оказва се, че Modeliste са махнали променените изображения и са оставили оригиналните след протеста на Зендея. С тази постъпка, бившата Дисни звезда, дава положителен пример на младите жени.