Lifestyle

Звезди, които често срещат любовта на снимачната площадка

звезди които често срещат любовта на снимачната площадка

Това са някои от любимите ни звезди, които често срещат любовта  на снимачната площадка и се влюбват в екранните си партньори или в свои колеги. Много често работното място ни среща с бъдещите ни любими, така че е нормално това да се случва и при известните, докато извършват своята работа, за която им се заплащат хиляди долари. Голяма част от връзките са започнали именно при срещата им с колега – актьор, продуцент или член на екипа. И докато за някои от тях нещата проработват и свалката се превръща в сериозна връзка и стига до брак, то при други след време искрата угасва и разбират, че смесването на работата с личните отношения не е добра идея. Ето на кои популярни актьори често им се случва да излизат с колегите си след работно време.

Звезди, които често срещат любовта  на снимачната площадка и се влюбват в партньорите си

звезди дженифър гарнър скот фоли

Дженифър Гарнър и Скот Фоли се запознават, когато тя изиграва ролята на неговата приятелка във “Фелисити” през далечната 1998-ма година. През 2000-та година двамата решиха да се оженят, макар бракът им да не продължи дълго.

звезди дженифър гарнър майкъл вартан

След раздялата със Скот през 2002-ра година, Джени започва да излиза с партньора си от “Alias” Майкъл Вартан.

звезди дженифър гарнър бен афлек

Дженифър среща Бен Афлек на снимачната площадка на “Daredevil” през 2003-та година. Те се женят през 2005-та, а 10 години по-късно обявиха решението си за развод.

звезди дженифър лопес бен афлек

Когато, обаче, Бен се запознава с Джени на снимачната площадка, той е сгоден за друга Дженифър – Лопес. Те остават  заедно от 2002 до 2004-та година.

звезди бен афлек гуинет полтроу

А преди двете Дженифър, Бен се срещаше с Гуинет Полтроу, с която снимаха заедно “Shakespeare in Love”. Двамата се разделиха през 2000-та година.

звезди гуинет полтроу брад пит

Гуинет също така излизаше с колегата си от “Seven” Брад Пит, където играеше ролята на негова съпруга  във филма през 1995-та. През 1997-ма двамата се разделиха.

звезди гуинет полтроу люк уилсън

След като участваха заедно във филма “Royal Tenenbaums” през 2001-ва, Гуинет преживя едногодишен романс с колегата си Люк Уилсън.

 звезди дрю баримор люк уилсън

Друга актриса, с  която излиза Люк е Дрю Баримор. Те започват да се срещат по време на филма “Best Men and Home Fries” и това продължава две години.

звезди дрю баримор дейвид аркет

Дрю също така излиза за няколко месеца и с Дейвид Аркет през 1991-ва.

звезди ева мендес раян гослинг

Ева Мендес и Раян Гослинг се запознаха на снимачната площадка на “The Place Beyond the Pines” през 2012-та, а по-късно се ожениха и станаха родители.

звезди сандра бълок тейт донован

Сандра Бълок и Тед Донован се запознаха, докато снимаха заедно филма “Love Potion No. 9” и бяха заедно няколко години.

звезди сандра бълок матю макконъхи

Сандра Бълок и Матю Макконъхи започнаха да излизат две години след като снимаха заедно “A Time to Kill” през 2006-та година.

звезди пенелопе крус том круз

Романсът между Пенелопе Крус и Том Круз започва по време на снимките за “Vanilla Sky” с тяхно участие и приключва през 2004-та година.

звезди емили ван камп крис прат

Емили Ван Камп и Крис Прат участват заедно във филма “Everwood” през 2004-та и излизат заедно до 2006-та година.

 звезди кейт босуърт иън сомърхолдър

Кейт Босуърт и Иън Сомърхолдър се запознават по време на снимките на “Young Americans” и си партнират в “Rules of Attraction” през 2001-ва. Излизат заедно няколко месеца.