Мода и Стил

Нова Година 2016 – какво да облечем?

нова година 2016 какво да облечем

Нова Година 2016 – какво да облечем?

С настъпването на студените месеци идва време, в което се чудим къде да прекараме Нова Година, а след това и неизменният въпрос – какво да облечем за празника. Сътворихме няколко колажа, в които да ви покажем нашите предложения за тоалет за Нова Година 2016. На първия колаж ви предлагаме аутфит подходящ за дискотека. Блестяща рокля, ботуши с висок, но по-дебел ток и платформа, с които да танцувате до сутринта, или поне до момента, в който не издържите повече на тях. Чантата клъч е в нестандартна форма, но същевременно се съчетава много добре с цялостния тоалет. Червило в бордо със сигурност ще направи устните ви да изглеждат плътни и изкушаващи.

Нова Година 2016 – какво да облечем?

нова година 2016 какво да облечем

Ако ще прекарвате Нова Година 2016 в ресторант, то в такъв случай подобна рокля с черна прозрачна дантела върху телесен цвят плат ще бъде универсално решение. Първо, защото с тази рокля ще бъдете изключително красива и второ, защото инвестицията ще си струва – със сигурност ще разполагате с подходяща рокля за официални случаи като сватба или подобно събитие, което да изисква по-елегантна визия. Добавете подходящ клъч, червено червило и направете миглите си плътни и дълги.

Новогодишни визии 2016

нова година 2016 какво да облечем

С този аутфит може да отиде на различни места – клуб, бар, домашна обстановка, дори на градския площат, но разбира се с топло палто. Много универсален и стилен същевременно, включващ черна тюлена пола, кроп топ в тъмно синьо и златисто, сини обувки и грим, в подоходящи за кожата ви тонове. Хубавият парфюм ще бъде едно допълнително „невидимо“ бижу към новогодишната ви зизия.

нова година 2016 какво да облечем

Последният тоалет за Нова Година 2016, който ви предлагаме е подходящ за някоя топла страна или град като Дубай, Сингапур, Банкок и др. Някои от вас сигурно ще прекарат зимните празници на топло и за това помислихме и за тях. Красива рокля в златисто с черни акценти, съчетана със златисти сандали и клъч чанта в морско синьо.