Мода и Стил

Женската мания за обувки

мания за обувки

Няма никакво съмнение, че можем да прекарваме часове в безкрайно скролване на вдъхновяващи снимки и тоалети на деня в Instagram, но сред многото акаунти ние следваме малцина, които имат умопомрачителни колекции на обувки, които със сигурност ще накарат сърцето ви да се разтупти и да ви се забърза пулса. Техните великолепно подредени дрешници за обувки включват всеки един стил – от луксозни марки до най-новите актуални силуети. Ако винаги искате да сте в крак с тенденциите и искате винаги да сте първите, които ги научават, то можете да натиснете “Follow” бутона на тези популярни Instagram блогъри. Запознайте се с инстаграмърите, от които ние сме обсебени и вижте едни от най-страхотните обувки, качвани някога в социалната мрежа.

Женската мания за обувки или #SHOEPORN

мания за обувки

Instagram: sophiawebster

Наистина нямате право да се наричате фен на обувките, ако не следвате профила на една от най-актуалните дизайнери на обувки. Британката София Уебстър създава едноименната си марка през 2012-та и от тогава насам предлага обувки, чанти и аксесоари, излезли от най-красивите ви сънища. Своеобразните и приказни модели на София са носени от звездите по цял свят, а феновете й в социалната платформа са вече над половин милион.

мания за обувки

Instagram: elle_ferguson

Това е от личният Instagram акаунт на Ел Фъргюсън, която е дуетната половинка от блога  “They All Hate Us”. Тя е визуален мърчандайзинг мениджър на австралийски бранд на бански костюми със слабост към дънковите шорти (притежава повече от 30 чифта). Нейната типична визия винаги включва дънкови нарязани в коленете панталони, носени вероятно шест от седем дни от седмицата!), бяла тениска, черен блейзър и боти до глезена.

Още обувки за душата

мания за обувки

Instagram: wendyslookbook

мания за обувки

Instagram: chrisellelim

мания за обувки

Instagram: fashionhippieloves

мания за обувки

Instagram: fashionedchicstyling

мания за обувки

Instagram: thecoveteur

мания за обувки

Instagram: damselindior

мания-за-обувки

Instagram: kattanita

мания-за-обувки

Instagram: brooklynblonde1

мания-за-обувки

Instagram: ohhcouture

мания-за-обувки

Instagram: rachparcell