Мода и Стил

Как да постигнем безпогрешен зимен стил

стил

Как да постигнем безпогрешен зимен стил в 6 стъпки.

Зимата не трябва да ви спира да изглеждате и да се чувствате добре. Да, модните тенденции се променят всяка зима, но ако не ги следите изкъсо, считайте тази статия за едно обобщено ръководство относно нещата, които е добре да притежавате или трябва да смените, ако все още пазите. Изобщо не е трудно да изглеждате модерно и да се чувствате топло, стига да изберете подходящите дрехи и аксесоари. Ето как да покажете своя личен зимен стил, без да харчите излишно.

Как да постигнем безпогрешен зимен стил

стил

Стилните аксесоари като всякакви видове шалове: деликатни или грубо плетени, пухкави или копринени шалове са задъжителна част от арсенала на всяка стилна дама през зимата. За разлика от тях, абсурдните дамски чанти и смехотворни принадлежности е по-добре да изхвърлите или поне да не носите навън.

стил

Ще изглеждате много по-стилно, ако стоплите главата си си със семла бийни шапка с класически дизайн. Неутралните цветове и обърнатият ръб ще подхождат на почти всяка връхна дреха.

Спортните шапки с козирка не изглеждат елегантно и не биха могли да топлят толкова, колкото меките плетени шапки.

стил

Високите ботуши от велур с дебел ток внасят нотка на носталгия към елегантността на 70-тегодини. Няма да сбъркате, ако изберете модел от тях, защото са модерни във всяка височина – дори и ботушите чизми от велур са много популярни напоследък,

Ако имате чифт Ugg ниски ботуши, по-добре не ги обувайте вече или не поне на такива места, на които искате да изглеждате стилно. Всички са изморени да ги виждат вече.

стил

Когато става дума за грим, вероятно вече знаете, че контурирането вече не е модерно. Практиката на разработването на нов вид контур всеки ден постепенно излезе от мода. Естествените гримове, при които скулите и устните изглеждат малко по-влажни, а клепачите имат блестящо сияние към тях, са много по-популярни вече.

стил

Елегантните дрехи, изработени от кадифе в различни цветове са гаранция за зимен моден стил. От друга страна пухкавите и ватирани топли дрехи, които придават допълнителни сантиметри към фигурата е най-добре да оставите на децата да носят.

стил

Огромните олекотени палта, особено моделите с потънали рамене, са много модерни през тази зима. Ако пазите дълги палта от овча кожа и не искате да се разделяте с тях, може да ги подкъсите, за да изглеждат по-модерно.

източник:brightside.me