Мода и Стил

Класически цветови комбинации за перфектна визия

cvetovi kombinacii

Вечните комбинации на цветове, които се съчетават идеално помежду си.

Несъмнено всички жени искат да изглеждат красиви, стилни и ярки през цялата година, но понякога е трудно да намерят правилните цветови комбинации за целта. Нашият външен вид е ключът към успеха, така че е важно винаги да изглеждаме и да се чувстваме добре. Ето защо ви представяме малки подсказки, които ще ви помогнат да намерите как да изберете най-правилните цветове в облеклото си. Внимавайте добре в картинките!

Класически цветови комбинации за перфектна визия

cvetovi kombinacii

Цвят горчица

Този цвят се съчетава добре с кафяво, шоколадово, дървесно, жълто и бежово. За да създадете класически външен вид, може да добавите основни тонове като бяло или черно към визията си.

cvetovi kombinacii

Бял цвят

Бялото се комбинира лесно с останалите цветове. С червено, синьо и черно изглежда особено поразително, но за ежедневните тоалети използвайте красиво съчетание с кафяво и пясъчно. Тази комбинация е запазена и за бизнес стила.

cvetovi kombinacii

Марсала

Невероятно красивият цвят носи името си от сицилианското вино. Лесно се комбинира с останалите цветове, но за перфектни резултати го съчетайте с класическото трио – черно, бяло и сиво. Също така може да добавите към него млечно, бежово и цвят на кафе.

cvetovi kombinacii

Червен цвят

Ако облечете червени дрехи се подгответе да бъдете в центъра на вниманието. Този цвят е подходящ за самоуверените хора. Класическата му комбинация е с черно, но изберете дрехи, които показват тази цветови комбинации на големи сектори. Например, съчетайте рокля в черно и бяло с черен клин и червено палто.

cvetovi kombinacii

Пастелни тонове

Не се страхувайте да правите цветови комбинации с пастелите. През тази година те ще бъдат предпочитани, защото цветовете на 2016 според Pantone са розов кварц и бледа лавандула. Настъпващата пролет и предстоящото лято обещават да са много нежни и сантиментални с такива дрехи.

cvetovi kombinacii

Сиво

Сивото не е скучен цвят. Той е идеален за основен на всеки офис стил облекло, но не е препоръчително да сте в него от глава до пети. Добре би било да го комбинирате със зелено, защото сивото се съчетава с всеки негов нюанс – от мента до зехтин.

cvetovi kombinacii

Розово

Носете розови дрехи, за да постигнете женствен и деликатен външен вид. Този цвят се съчетава добре с бяло, бежово, светло синьо, кафяво и синьо. С розово се правят най-благоприятните комбинации – с бяло, например,  към него в тоалета можете да отидете на работа или бизнес среща

cvetovi kombinacii

Дънки

От дълго време комбинацията на различни стилове деним са много популярни, особено напоследък. Съчетавайте спокойно дънковите дрехи една с друга, но спазвайте единственото правило: нюансите им да са различни. Облечете, например, тъмни дънки с по-светла риза.

В частност синьото е сред най-аристократичните цветове в палитрата и се съчетава добре с бяло, бежово и слонова кост. Може също така сполучливо да го комбинирате с жълто, кафяво и червено.

cvetovi kombinacii

Морски стил

Коко Шанел започва да носи моряшки костюм още през 1930-та, а тъмно сините райета са все още сред актуалните тенденции сред принтовете. Цветовете на морската тема са бяло, синьо, черно и червено. Дизайнерите съветват да добавите златни аксесоари към тях, за да създадете изискан имидж.

 

 

 

източник:architecturendesign.net