Мода и Стил

На работа – пролетни визии за офиса

ofis oblekla

Стилни и класни комбинации дрехи за работа.

В сайта на LAZARA се стараем всекидневно да ви предоставяме вдъхновяващи идеи за нещата, които интересуват всяка работеща дама – за рецепти, за разрешаване на проблеми с децата или се*са, за прически, грим, маникюр. За обзавеждане на дома, за поддържане на градината, както и за актуалните тенденции през всеки сезон. Съвременната жена води битки на няколко фронта, така че трябва да има необходимия арсенал, за да се представя на ниво във всяка от тях. И докато в ролята си на домакиня в къщи тя се интересува от битовите и личните аспекти на нещата, то на работното място тя трябва да изглежда и да се държи като професионалист. Сега ще обърнем внимание на деловата пролетна визия на дамите, които искат да изглеждат модерно и шик, докато се чувстват уверено и комфортно. Идеална комбинация, нали?

Красиви и шик на работа

ofis oblekla

Какво по-подходящо за пролетния гардероб от флоралите? Свежите и цветни дрехи са чудесни за пролетта. Щампите на цветя ще бъдат много популярни през следващите два сезона – пролет и лято, което ви предоставя възможност да изберете няколко тоалета, в които да ги включите. Флорална пола, риза или блейзър ще бъдат абсолютно подходящи и за офиса, ако ги съчетаете с едноцветни айтъми.

Пролетни дрехи за работа

ofis oblekla

Жилетките са много шик и ще направят визията ви още по-модерна и очарователна, макар блейзърите да са по-подходящи за офис облекло. Панталоните с дължина на крачолите 7/8 тип кюлоти все още са актуални, особено в свежи пролетни цветове.

ofis oblekla

Миди полите са много подходящ избор за офис облекло, а ако заложите на актуалните плисета, които да съчетаете с класическа бяла риза, комбинацията ще бъде попадение в десетката.

ofis oblekla

Миди полата с дължина под коляното и цепка отстрани, изработена от богата текстура, интересна шарка или ярки цветове също ще бъде много шик решение за офис облекло през пролетта.

ofis oblekla

ofis oblekla

ofis oblekla

ofis oblekla

ofis oblekla

ofis oblekla

ofis oblekla

ofis oblekla

източник:fashiondivadesign.com