Ревюта

Balenciaga пролет-лято 2015

balenciaga prolet-lqto 2015

Balenciaga със сигурност е една от най-важните модни къщи в света, които оформят модните тенденции за всеки сезон и дават иновативни стилови промени, който да вдъхновяват през целия сезон момичетата и модните привърженици по целия свят. За Balenciaga пролет-лято 2015, Александър Уанг представи изключително лъскава, елегантна и футуристична колекция по време на парижката седмица на модата, през септември. За топлия сезон, той създаде визии с най-вечните нюанси на черното и бялото, който е главният фокус на цялата линия. Колекцията е с емблематични авангардни структурни форми на луксозна марка, комбинирана с голяма доза елегантност и женственост. Уанг отново успя да оформи бъдещето на стилната космополитна жената и нейния личен гардероб!

Колекцията Balenciaga пролет-лято 2015

balenciaga prolet-lqto 2015

Първият модел изхвърча като маршируваше под удара на саундтрака в дълго палто, което се открива назад, за да разкрие плътна до половината прозрачна блуза с къси панталони. На пръв поглед е съблазнително да се види признаци на работата на Уанг от собствената му нюйоркска колекция, в който смеси спортния и уличният стил. Но това е само част от цяла концепция на пролетната Balenciaga. Престоят на Уанг в Париж през изминалото лято по време на Тур дьо Франс, е и преживяването, което е вдъхновило дизайнера. Този свят на състезателни велосипеди и прилепналите като втора кожа комплекти върху тях, обувките, които се стягат в педалите, ето и основното чувство, повлияло на тази вградена за скорост колекция. Силуетите са слаби и атлетични: стегнати легингс панталони, прилепнали ризи и дрехи, скроени да паснат като ръкавица.

 Визиите на подиума на Уанг за Balenciaga

balenciaga prolet-lqto 2015

Настроението се поддържа на едно и също ниво – строга, по време на цялото шоу. Всичките визии са с еднакво интересни опции за аксесоари – обувки и слънчеви очила. Гримът на моделите е сведен до минимум, докато косата е лъскава и права, перфектно съчетаваща се с футуристичния и модерен вид на шоуто. Balenciaga пролет-лято 2015 определено успя да даде повече, отколкото се бе очаквало от френската модна къща, тъй като тук имаме масив от великолепни тоалети, които ще ни накарат да изглеждаме повече от модерни през целия нов настъпващ сезон.

balenciaga prolet-lqto 2015
balenciaga prolet-lqto 2015
balenciaga prolet-lqto 2015
balenciaga prolet-lqto 2015