Ревюта

Дънки 2016

дънки 2016

Дънки 2016. Най-модерните и актуални модели. Видове дънки. Как да изберем дънки за различните типове фигури.

Дънковите панталони отдавна заемат важна част от женския гардероб. Всяка една от нас трябва да има най-малко два чифта дънки. Това са универсални панталони, които са подходящи за различни събития или просто за разходка и най-важното – те са супер-удобни!

Разбира се, модата при дънките също е променяща се. За всеки сезон модните марки създават нови колекции, които ни дават все повече и повече нови модели, които носят със себе си все нещо ново, дали като стил или някой нов детайл.

Тази публикация, ще се опита да отговори на много от въпросите, които сме сигурни, че всяко едно момиче си задава преди да излезе на шопинг за нови дънки. Ние се надяваме да намерите отговорите в тази статия.

Дънки 2016 – тенденции от подиума

дънки 2016

СКИННИ ДЪНКИ от Nicole Miller

Плитките панталони, които са по тялото, са идеални за стройни момичета с прави крака и с фигура на пясъчен часовник. Този сезон скини дънките си повдигат нагоре талията и скъсяват дължината в крачолите. Да отбележим, че са и силно украсени с детайли.

дънки 2016

БОЙФРЕНД ДЪНКИ от McQ Alexander McQueen

Дънките от  гаджето имат много по-свободен модел. Когато носите тези дънки, създавате впечатлението, че сте си сложили дънките на гаджето си – следователно, по-точно и буквално нямаше как да е му името на този модел. Съчетавайте този стил дънки с ризи и томбой аксесоари.

дънки 2016

ДЕКОРИРАНИ ДЪНКИ от Fausto Puglisi

И очевидно, че ще споменем и нещо за декорираните дънки, които не пропуснаха нито едно модно шоу. На дънките се появиха много пайети, камъни и друга метални украса, оригинални бродерии в различни цветове и структури, ленти и големи копчета – тези и други декоративни елементи със сигурност могат да бъдат използвани в ежедневните ни тоалети.

Дънки 2016 – още от подиума

дънки 2016

ПАЧУЪРК ДЪНКИ от Moschino

дънки 2016

ПРАВИ ДЪНКИ от Moschino

дънки 2016

ДЪНКИ С ПРИНТ от Marc by Marc Jacobs

дънки 2016

ПРАВИ ДЪНКИ от J.Crew

дънки 2016

ДЪНКИ С ЛАСТИК от Juicy Couture

дънки-2016

ПОЛУСЕЗОННИ ДЪНКИ от Banana Republic

дънки-2016

ДЪНКИ С ДЕТАЙЛИ от Dsquared2