Ревюта

Есенна бохемия с Chloé есен-зима 2015

chloe esen zima 2015Колко е прекрасна Chloé – жената, когато е в Chloé рокля, Chloé чанта и се разхожда като истинска градска царица. Ново настроение започна в Chloé от миналия сезон, с най-уверената колекция, която творческият им директор Клеър Уейт Келър е произвеждала до момента. Момичето Chloé е загубила голяма част от своя нацупен, излишно френски маниер. Тя вече не е тази малка глезла, която ще се разплаче, когато разбере, че нещо не е наред. Не е и тази драматична жрица от колекциите на Givenchy, например. Но за Chloé есен-зима 2015 са намерили перфектният баланс на стройната, силна и модерна жена. Визията изглежда изтънчена и шик, с индивидуален характер и абсолютно самочувствие. Тя се носи с достойнство и този сезон на нея й харесва да завързва вратовръзка над почти всеки тоалет.

Духът на модернизма в Chloé есен-зима 2015

chloe esen zima 2015Френската модна къща e основана през 1952 г. от Габи Агион – една жена, която представя идеята на готовата за носене мода от модните къщи навсякъде. Първоначално всичко е било висша мода, но самата визия Chloé е различна. Характерът на къщата е и причината тя да е толкова популярна сред звездите като Марион Котийар, Сиена Милър, Мадона, Камерън Диас, Ема Стоун, Кейти Холмс и редица други. Като се отказва от тази твърда формалност на модата през 1950 г., линията Chloé успява да въведе за жените навсякъде по света високото качество и дрехи от фини материи, като всеки елемент е от значение за женския силует, да да стои перфектно по тялото. Givenchy е първият, който последва примера на Chloé и това е и причината да виждаме невероятните сходства в перфектните проекти, когато става въпрос за тези две топ модни къщи във Франция.

Визиите на Chloé есен-зима 2015

chloe esen zima 2015“За да бъдеш модерен, трябва да бъдеш истински”, каза дизайнерката след шоуто. “Аз наистина исках да уловя уверен, но все още безгрижен дух. Мога да опиша само момичето Chloé като “джентълуомен”, облечена в гвардейски палта и джентълменско облекло, но и с флорали и дантела. Има нещо чисто и просто в тези силуети, но присъства и плавност в тях”.

chloe esen zima 2015

chloe esen zima 2015

chloe esen zima 2015

chloe esen zima 2015

chloe esen zima 2015

chloe esen zima 2015

chloe esen zima 2015