lqtna kolekciq louis vuitton

Круизното шоу на Louis Vuitton Resort 2015 се състоя в имотите Боб и Долорес Hope в Палм Спрингс миналия месец. Никола Геские е успял да намери идеалния баланс между една “high” концепция и търговски умения, като на всичкото отгоре изглежда и невероятно красиво. Според председателя и главен изпълнителен директор на LVMH Бернар Арно, “Никола е влязъл в диалог с архитектурата и с невероятната гледка. Има пустиня и невероятен изглед. Когато сте тук, вие си мислите само за пътуване.” Изглежда, че самата къща е продадена и въпреки това с натежало сърце Арно посочва, че това може да е последният път, в който шоуто се провежда там. От къщата гледките са великолепни, коментира и знаменитата Мишел Уилямс и казва, че се чувства като че ли е пред кацане на Луната или на друга планета.

Louis Vuitton Resort 2015

damsko obleklo louis vuitton

Страхотната архитектура на къщата със сигурност е нещото, което се е опитал да постигне самият дизайнер, пресъздавайки формите с финес с блясъка на бетона и желязото. Като смесим сладникавото и строгото получаваме и Louis Vuitton Resort 2015. Тенденцията е наложена с A-линиите, а миниполите са на преден план вече от 14 месеца. Сега той се обърща към макси полите и пустинните ботуши и ги е комбинирал с кроп топове с кръстосани колани. Геские изглежда харесва отворените коремчета. В колекцията се появяват принтове на ватирана коприна, които изглеждат особено много на пеньоари. На нас ни харесват щампите на вериги върху облеклата, които изглеждат като модели, които викингите биха носили, ако живееха в нашия модерен свят. Райетата и циповете са една обща тема, която се появява на повечето модели, а панталоните изглеждат леки и феерични и изглеждат страхотно.

Колекция Louis Vuitton Resort 2015

kasi pantaloni print

Цветовете в колекцията тежко се базират върху бялото и черното, докато синьото и зеленото само се появяват като акценти. Макар и колекцията да изглежда малко еднаква и еднообразна, няма как да не си признаем, че най-голямо впечатление ни правят кожените ансамбли и тези с ултра-къси панталонки и горници с цип и дълъг ръкав.

kruizna kolekciq louis vuitton

letni pantaloni louis vuitton

louis vuitton kruizna kolekciq

louis vuitton resort 2015

lqtna maksi pola lv

maksi rokli koja

maksi rokli print