Ревюта

Louis Vuitton пролет-лято 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

Louis Vuitton пролет-лято 2015 бе представена на Парижката седмица на модата през октомври месец. Колекцията на Геские е впечатляваща, вдъхновяваща и силно въздейства на всички, които присъстват. Тя е със специална футуристична атмосфера създадена само за модния подиум. Колекцията бе представена в новооткритата сграда Louis Vuitton Foundation, като целият моден подиум е боядисан в черно. Шоуто започва с огромни 3D екрани, говорещи на гостите с идеята ги настроят за красотата и заради  “пътуването до всяка част на Вселената, без дори да помръднат от местата си”. Цялото шоу на модната марка се оказа изключително зрелищено, с което доказа авангардният философски стил на Никола Геские, което е подправено с елегантност и изтънченост, такива каквито сме свикнали да виждаме визиите на Louis Vuitton.

Визията на Louis Vuitton пролет-лято 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

Louis Vuitton пролет-лято 2015 смеси прекрасните ретро емоции на 70-те с футуристични мотиви. Колекцията е микс от толкова много идеи, текстури и материи, които все пак изглеждат хармонично и красиво помежду си. Пролетните им дрехи имат много кожа, шифон, прозрачни материали, деним, дантела, коприна, памук, плетива, кадифе и лъскави материи, които изглеждат просто идеално в леко наситена от палитри цветове като черно бялото, бордото, червеното, както и тъмно зелените нюанси. Особено впечатляващи на модния подиум са малките детайли, включително и закачливите набори, пернатите мотиви, циповете и кожените ленти, свързани с яки на игриви рокли.

На подиума на Louis Vuitton пролет-лято 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

В колекцията присъстват много мини рокли, които смесват в различни материи и текстури и изглеждат супер-сложни и шик. Някои от тях са с дизайн с цип и с прави форми, използвайки кожа и други стегнати материали, докато други се вглеждат в по-прохладна и фини модели, смесвайки много волани и набори в комбинация с дантела с шифон. Все пак в представените двете опции, моделите изглеждат сериозни, обхващащи цялостната строгост и футуристично усещане на колекцията. Както в начало, средата и финалът на Louis Vuitton пролет-лято 2015 показва страхотни тоалети с всеки един поставен елемент по тях.

louis vuitton prolet lqto 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

louis vuitton prolet lqto 2015

louis vuitton prolet lqto 2015