elie saab ezen zima 2015

Модните ревюта на Ели Сааб винаги изглеждат като един безкраен сън, в което ще сме повече от щастливи да присъстваме. Изглежда на ливанския дизайнер е присъщо да разбира женското докосване, характер и нужди. Той успява да обслужи всяко едно нейно сетиво, от допир до визия, с които да помогне на жената да опита от удоволствието да бъде облечена в Elie Saab, докато изслуша леката музика на мечтаната приказка, всепоглъщащо да я води в свежия аромат на съвършенство. Роклите на дизайнера успяват да съблазнят всички жени така, както нито един друг лейбъл не може. “Sweet Dreams Are Made of This” се пее в бекграудна на представянето на Elie Saab есен-зима 2015 и плътният глас на Мерлин Менсън се слива с мрачния фон на шоуто.

Визиите на сцената на Elie Saab есен-зима 2015

elie saab ezen zima 2015

Разположен в една гора, създадена от изрязани от картон дървета – това е основата на романтично-мрачната горска приказка на Ели. Този път Сааб за първи път пуска моделите си да дефилират в тоалети в милитъри цветове. Прави силуети, метални, полирани до съвършенство копчета на саката и дантелени ботуши на висок ток са като подигравка с военновременните лудории. Разбира се, жената на Saab не може да бъде стоична и дисциплинирана, заседнала в една кутия и да й се казва какво да прави през целия си живот. Вместо това, дизайнерът ни показва истинския характер, който тече от женската душа, където красотата на майката Природа показва цялото си великолепие и невероятен чар.

Роклите на Elie Saab есен-зима 2015

elie saab ezen zima 2015Роклите на Elie Saab есен-зима 2015 изглеждат украсени в бръшлян, с богат оттенък на блясък върху полите на дрехата, образуващи дантела клони по ръкавите на ризите, пристегнати кожени колани с метални елементи по тях. От военен кадет до сладка горска фея, на жената на Saab изглежда като скитник на света. Тя не може да поеме никаква форма. Тя желае и може да надене всяка маска, избрана от нея. Тя, в края на краищата, е ефирната перфектност.

elie saab ezen zima 2015

elie saab ezen zima 2015

elie saab ezen zima 2015

elie saab ezen zima 2015

elie saab ezen zima 2015

elie saab ezen zima 2015

elie saab ezen zima 2015