prada prolet-lqto 2015

Големи люлякови дюни се виждат зад моделите на Prada пролет-лято 2015. Преди време, Миуча беше накарала на сцената за мъжкото модно ревю, да инсталират цял басейн. Този път е ред на дамската колекция да стъпи на плажа. Тя е типично буржоазна и класическа, един специфичен синтез на традиционните възгледи с най-модерни вибрации и съвременните тенденции. Тя е представена с основните детайли и нюанси на модната къща. Представете си бягството на една жена към тези лилавикави дюни, взела малко парченце от стария си живот със себе си (включително и платформите си), тя живее с тези възпоменания и ги кърпи с голяма любов. Ето какво всъщност представлява пролетната колекция на Prada – малък оазис на мечти и носталгия.

Дефилето на Prada пролет-лято 2015

prada prolet-lqto 2015

Шоуто бе отворено с тъмно палто, шито от парченца с явни бели шевове. Отдолу се вижда черно поло, а обувките на платформа са комбинирани с чорапи до коляното. Това е и основният мотив на колекцията Prada пролет-лято 2015. По-нататък виждаме как детайлите от това палто малко по-малко отекват в цветни барокови силуети. Грубата изработка на дрехите също е част от естетиката на Миуча за топлия сезон. Графичните решения, които са основно добавени върху връхните облекла, са общия аспект на тази линия.

Най-добрите визии от колекцията

prada prolet-lqto 2015

Исках да съживя красотата на невероятни материи“, казва Миуча, но почти в следващия дъх, разкрива колко конфликтна е връзката й с красотата. За кой ли път, тя казва, че красотата е “невъзможното”. И  все пак, тя показа колко съблазнителна може да бъде новият вид тъмна красота, която буквално е сглобена от компоненти, като безперспективни парчета от кожа и суров памук. Може би, това е искала да каже Миуча, когато спомена за “конфронтация с древността”, в която старото ще бъде превърнато в ново. И наистина, можете да видите в изработката на тези дрехи преобразяването на добре забравеното старо в модерно. И дали заради саундтрака от Фредерик Санчез, който завърши с “kiss me, kiss me, kiss me”, накрая се усеща и голямата страст в модната линия.

prada prolet-lqto 2015

prada prolet-lqto 2015

prada prolet-lqto 2015

prada prolet-lqto 2015