- Advertisement -
Ревюта

Виктория Бекъм – колекция пролет 2017

виктория бекъм

Вижте модната колекция на Виктория Бекъм за пролетта на 2017.

Всички фенове на бившата Пош Спайс очакваха с нетърпение колекцията на Victoria Beckham за сезон пролет 2017. За госпожа Дейвид Бекъм Седмицата на модата отдавна вече не е място, което да посещава като зрител и любител на модата, защото тя вече е от другата страна – на дизайнер. Усърдната й работа успя да й спечели много почитатели през последните години. Тя дори направи дизайна на забележителната сватбена рокля на добрата си приятелка Ева Лонгория, която се омъжи по-рано тази година.

Последната й модна колекция като цяло изглеждаше прекалено спокойна – изработена за дами на определена възраст или за такива, които носят дрехи по-големи от размер 4.  Деколтетата на някои модели разкриваха сутиените отдолу, а визиите с плоски високи до коленете ботуши, направени от канава и кожа и комбинирани с поли, които излизат от таза, определено бяха гвоздеите в колекцията.

Виктория Бекъм получи много критики през изминалите две години, когато избираше прекалено слаби манекенки за ревютата си. Вероятно това е причината този път да бъде по-предпазлива и да остави кройките по-свободни. Усещането от моделите е за повече свобода на действията, елегантност и комфорт, отколкото за сек*апил и провокация. Изтънченият шик и скъпите материи се забелязват от пръв поглед – точно онова, което всички очакват от дизайнер като Вики Бекъм. „Платовете са от значение, така че използвахме по-традиционни, класически платове, като кадифе или кожа, които са опушени, измити – всичко това в търсене на нещо ново и свежо. И тези ботуши – не си спомням кога за последен път видях ботуши, които изглеждат добре през лятото и смятам че тези довършват добре силуета. Имаме нови форми като кожени чанти, които да създадем нов знаков силует. Аз смятам че дамската чанта е част от тоалета. Смятам, че с тази колекция постигнах нещо истински мое. Исках всичко от нея да носи усещане за лесно обличане, което изглежда готино – подходящо за всеки свободен дух“, разказва самата Виктория.

Може да разгледате всички модели от колекцията на Виктория Бекъм за пролет 2017 в галерията снимки по-долу. Сигурни сме, че ви е любопитно да видите нейния поглед върху пролетната мода.

Виктория Бекъм – колекция пролет 2017

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

виктория бекъм

 

източник:fashionstylemag.com