Ревюта

За последно – Фрида Джанини за Gucci пролет-лято 2015

35views

gucci prolet-lqto 2015

Страхотната пролетна (и последната й за Gucci) колекция на Фрида Джанини заложи на някои от рок-мацка визии на Кейт Мос. Джанини знае как да смесва правилно деним, коприна, и пухкави кожи. Супермоделът винаги е била една от клиентите на марката и Джанини често внася малко от нейния стил в Gucci колекциите си. Тя улавя най-добрите моменти от миналото и им дава съвременна нотка. След миналосезонния рязък замах към 60-те години, шоуто на Gucci пролет-лято 2015 има много повече неща от последвалите 70-те. Приличат на децата на любовта като Джими Хендрикс с блясъка на Али Мъкграу, моделите дефилираха в дрехи, които имат и един особен щрих на доброто момиче.

Колекцията Gucci пролет-лято 2015

gucci prolet-lqto 2015

Марката е основана в началото на 20-ти век, базирана в Милано, съхранява и усъвършенства дизайна с всяка година и подобно на италианското вино, тя просто става все по-добра с времето. С течение на годините, творческите директори на марката са се променили, но едно нещо остава непроменима – философията на световно известния италиански бранд, която е още една причина, Gucci да може да се похвали с едни от най-верните фенове в света. За жената на Gucci, чарът и елегантността играе ключова роля във визията. Тя винаги изглежда съвършено съвършена. Тази стилна философия е отпечатана в цяла колекция на умопомрачаващата Gucci пролет-лято 2015, която бе открита за голямата армия на Gucci фенове през септември!

Визиите Gucci пролет-лято 2015

gucci prolet-lqto 2015 bqlo cherveno

Пролетната колекцията на Gucci е артистична. В нея можете да видите творческия ум на Джанини във всяка една част, която бе представена. В същото време обаче, линията е и военна благодарение на двустранно закопчани и армейски стил жилетки и якета. Цветовете не са твърде ярки, но те не са и  твърде мрачни. Бели, във форми A-лининя форми, поли с дълбоки цепки в предната част, закопчани сака, рокли с кожени колани, дантелени дълги блузи с ръкави и до глезените панталони са в първото действие на шоуто. В един момент, по време на шоуто обаче, цветовете стават по-диви и по-ярки и Джанини показа на всички присъстващи, че когато става за цветове при Gucci, не винаги всичко е съответствие и увереност. Дълбоки V-образни деколтета, рокли с къси ръкави с висока талия, дълги поли с тънки якета с изработени от плат колани, рокли в оранжево и червено с високи яки и прилепнали якета – “живи” доказателства на тази идея. Известната шарка на Gucci в зелено и червено, видимо отсъства от тоалетите, но е видяна на ремъци и дръжки за чанти на някои от спортните модели.

gucci sinio kafqvo rokli prolet-lqto 2015

gucci prolet-lqto 2015

gucci prolet-lqto 2015

gucci prolet-lqto 2015

gucci prolet-lqto 2015

gucci prolet-lqto 2015

gucci prolet-lqto 2015