Ревюта

Zuhair Murad есен-зима 2015

5views

zuhair murad esen-zima 2015

Този път приказният свят на ливанския дизайнер е вдъхновен от фикция. В Zuhair Murad есен-зима 2015 е представен гардеробът на една истинска Ледена Кралица. Невероятните илюзии на разчупени парченца лед са нещото, което може да хипнотизира всяка жена от мозъка на костите й. Мурад е известен с разкошните си бродерии на тюлени рокли и още по-впечатляващите дантелени модели. Няма начин да не сте пленени от магическите създания на дизайнера, които имат своя индивидуалност и по своему разказват цяла една история. Zuhair Murad се радва да облича звездите, които изглеждат величествено на червения килим в неговите рокли. До сега не се е случвало някоя от тях, която е избрала Zuhair Murad, да не бъде обявена за най-добре облечена на “Оскари”-те, “Грами”-те и всички различни награждавания.

Вдъхновението за Zuhair Murad есен-зима 2015

zuhair murad esen-zima 2015

Изглежда, като че ли филмът “Frozen” също е заловил творческия ум на Мурад. Снежинки и ледени кристали са се превърнали в напълно бяла рокля с дълги ръкави и дълбоко деколте, а талията и бродираните страни създават илюзията за заскрежена рокля. Перфектната шивашка техника на дантелата, която е превърната в бродирани блузи с разширени ръкави, както и перфектните наметала, които имат черни пайети и зашити бродерии по цялата рокля, ни оставят без дъх и без думи. Няма дреха от Zuhair Murad есен-зима 2015, която да не желаем да притежаваме.

Дизайнерът и неговата зона на комфорт

zuhair murad esen-zima 2015

Въпреки впечатляващите дрехи и възхитителната им изработка, както и различната тема на неговата колекция, има нещо много идентично във всеки нов сезон на Zuhair Murad. Дали не е време дизайнерът да излезе от своята зона на комфорт? Въпреки това, модната къща има своите лоялни почитатели, които са винаги готови да се облекат в кристалните облекла на Мурад. Смразяващата колекция този път е включила нов метод на бродиране върху подплатена кожа. Цветовете са модерни в черно, бяло и величествено синьо. Zuhair Murad есен-зима 2015 е колекцията на дръзката и модерна лейди.

zuhair murad esen-zima 2015

zuhair murad esen-zima 2015

zuhair murad esen-zima 2015

zuhair murad esen-zima 2015