рокли за бал

Моделите рокли за бал са най-различни. Варират от феерични до прилепнали по тялото, очертавайки извивките му. В тази статия сме събрали дизайни с различен характер. Април за възрастните може да означава перфектното време за сватба, но за младежите на 18 години е перфектното време за последни оформления на балната вечер относно облекло, аксесоари, прически, маникюри и всички останали ангажименти.

Рокли за бал според формата на тялото

рокли за бал

Подходящ критерии, по който да избирате своите рокли за бал е според формата на тялото. Разграничават се няколко вида. Те са ябълковидно, крушовидно, тип правоъгълник и тип пясъчен часовник. За да сте сигурни, че сте попаднали на най-хубавата рокля за вас, трябва да сте наясно как изглежда тялото ви. В противен случай дори и да сте си купили най-красивата рокля на света има вероятност да не стои добре облечена от вас.

Рокли за тяло за млади и стилни дами

рокли за бал

Изборът на рокли за бал е специфичен за всяка млада девойка. Спрете се на тази, която най-силно изразява индивидуалността ви. А сега ето малко пояснения за подходящите модели според формата на тялото:
Ако имате ябълковидно тяло, насочете се към рокля която е с висока талия, например. Така няма да насочвате вниманието на всеки вгледал се във вас в по-широката част на тялото ви.
Момичетата с крушовидна форма на тялото трябва да стоят далече от всякакви модели тип русалка.
Ако имате тяло на пясъчен часовник, ще ви стоят добре 99% от роклите, които мерите. Пропорциите ви са почти идеални за жена.
Дамите с правоъгълно тяло обикновено имат хубава обща визия, но са с малко извивки. В този случай може би искате да създадете такива чрез модела на роклята. Насочете се към такива с пристягащ корсет например, за да оформи талията и със сърцевидно деколте. Насочете погледа към горната част на роклята. Камъни по бюста са подходяща декорация и начин да направите именно това.

рокли за бал

рокли за бал

рокли за бал

рокли за бал

рокли за бал

рокли за бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-балрокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал

рокли-за-бал