как да се облечем като супермодел

Няма съмнение за това, че завиждаме на супермоделите за техните убийствени фигури и също така за невероятното им чувство за стил. Как ли успяват да изглеждат перфектни 24/7, дори и когато не дефилират за световните модни къщи? Те най-вероятно не знаят, какво представлява сутрешната дълга борба с гардероба, а ежедневните им аутфити изглеждат постигнати без грам усилие. Е, дори и да не можете лесно да се снабдите с тази перфектна коремна преса или безумно дълги крака, то можете, все пак, с помощта им да усъвършенствате и своя стил. Вижте осемте съвета, как да изглеждате и да се обличате като един истински супермодел.

Как да се облечем като супермодел

как да се облечем като супермодел

Бейсик цветове

Когато видите папарашка снимка на модел, който не е на работа, ще откриете, че деветте пъти от десет те са облечени в обикновени дрехи и цветове, такива каквито всеки един от нас има в своя гардероб. Снежнобялата тениска и скини дънките са се превърнали в тяхната формула на перфектния тоалет.

как да се облечем като супермодел

Черно – от глава до пети 

Това е най-удобният цвят. Вие винаги ще изглеждате поддържани, луксозни и дръзки. Това е най-лесният вариант за нахвърляне в последния момент, когато се борите да намерите нещо за обличане.

как да се облечем като супермодел

Дизайнерска чанта и слънчеви очила

Независимо дали става дума за класически Hermès Birkin чанта или най-новите очила от Dior, тези аксесоари са луксозни и могат да се носят с всичко и навсякъде.

как да се облечем като супермодел

Бюти трикове 

Почти без грим и с перфектна фризура! Лицата им са безупречни. Косата винаги свежа. Когато модели не са на пиедестала на модния подиум, те заменят пълните си с грим лица с едва доловим, много натурален грим. За тях “bad hair day” е просто един мит.

как да се облечем като супермодел

В дрехи от фитнеса

Супермоделите винаги са уловени във фитнес дрехи, независимо дали тренират или просто са излезли на разходка по улиците. Здрави сте, тренирате – това е готино! Със спортни маратонки, тесни клинове и може би дори и суичър с качулка, ще получите тази визия.

как да се облечем като супермодел

Хубав загар 

Дори когато показват малко кожа, тенът на моделите е безупречен и сияен. Белият цвят е удачен избор, с който да изпъкне здравословната ви връзка със слънчевите лъчи.

как да се облечем като супермодел

Деликатни бижута

Малко блясък е всичко, от което имате нужда. Не е необходимо нищо кичозно и открояващо се. Една гривна или нежно колие е достатъчно.

как да се облечем като супермодел

Усмивката

Най-важното е да можеш да носиш усмивката на лицето си. Няма нищо друго, което да краси човека така, както доброто настроение.