Обувки на нисък ток за есента

ниски обувки за есента

Обувки на нисък ток за есента – кой как ги носи?

Ако приемем, че модата е игра и всеки сезон дрехите и обувките се борят, кой ще е на топа в тренд класациите, то ниските обувки с квадратен ток този сезон тотално надиграват високите токчета. Носени с изключителни красиви и женствени рокли и стилни панталони и поли, вижте как удачно звездите и дизайнерите комбинират тези добре забравените нови обувки.

 

обувки за есента

Алекса Чънг доказва, че двусантиметровите токчета може да изглеждат точно толкова добре, колкото ултра-високите достигащи до небесата модели. Харесваме стилът на 60-те и вдъхновените от тях квадратни токове. Бялата рокля с черни детайли е комбинирана с ниски лачени обувки с квадратен ток и малка клъч чанта с принт на фламинго и палма.

обувки за есента

Лупита Нионго е заложила на ансамбъл целия в синьо и е успяла да обуе като акцент класическото ниско токче познато като “kitten heel”. С целия този модерен вид, изборът на обувки на актрисата изглежда странно, тъй като изглежда, че Лупита, се е ровила из гардероба на някоя отдавна останала в историята царска особа.

обувки за есента

Тейлър Суифт е заложила на много елегантна и женствена визия с избора си на точно тези бонбонени цветове. Пастелено синьо с лимонено жълто и вкусно прасковено е комбинацията от нюанси, с които младата певица е решила да се разходи из града.

обувки за есента

Дали улицата се влияе от модния подиум или модният подиум се влияе от улицата не е сигурно. Трябва да се вземем предвид, че щом ниските обувки са на краката на моделите, които дефилират на шоуто на Louis Vuitton, значи трендът е абсолютен! Louis Vuitton есен 2015 в ръцете на Никола Гескиер процъфтя в нежни цветове и женствени хрумвания за есента, от които е и ниската обувка.

обувки за есента

Френските марки правят силно изявление за есенните сезон – Chanel есен 2015 със своето незабравимо шоу, в което моделите дефилираха в цяло едно ново Chanel кафе, се разходиха на по “кроасан с какао” в ниски бежови обувки с черен нос и квадратен ток.

обувки за есента

Мери Кейт и Ашли Олсън започнаха като сладки близначки от тийн филмове, след което бяха тотални трендсетъри като едно от създателите на бохо шика, а сега са модни идоли, които диктуват тенденциите с бранда си The Row. Ашли тук е заложила на овърсайзд пола и сако с ниски обувки с малък ток.

обувки-за-есента

Стрийт стайл блогърката Катерин Самърс съшо се е снабдила с чифт от пантофките с квадратен ток. Нежни и удобни за ежедневните разходки из града.

обувки-за-есента

Още една модна марка залага на ниските обувки, но този път това е италианският бранд Miu Miu. Миучия Прада винаги е била фен на квадратния ток и този път с радост ни представя едни пантофки с големи сини катарами за ефект.

обувки-за-есента

Изглежда, че на актрисата Емили Мортимър й е изключително удобно в тези ниски червени обувки с нисък квадратен ток. Те са съчетани с красива овърсайзд рокля с интересен принт.