jesika alba garderob

И преди сме обсъждали улегналия и привлекателна стил на Джесика Алба. Но този път тя самата споделя за своите дрехи и стил. За това, какво има и какво няма в гардероба си. Какво обича да носи и какви модни гафове е имала през живота си. Джесика има голяма колекция от обувки, чанти и шапки. Самият й гардероб е голям и е в тъмно дърво. Като една истинска майка Джесика предпочита практичността и си е складирала обувките и чантите в прозрачни кутии, които е подредила да стоят едно върху друго. Освен дрехите, актрисата има и симпатична библиотека, където е събрала най-любимите си книги. Те самите, всъщност, не са концентрирани само на рафтовете, а са сложени и на малки масички.

Стилът на Джесика Албаjesika alba stil

А за момичето, чиито модни премеждия в един момент включваха умишлено несъвпадащи чорапи, цветни ластици за коса, високи кецове и странна комбинация за стил между томбой + Принс (да, за певеца говорим) тоалети, то тя е със сигурност е извървяла дълъг път до сегашния си стил. Алба разказва за едно от своите модни гафове. “След като не видях къде е предната страна на една черна роклята и къде е задната, я сложих на обратно. Случвало ми се е да си скъсам дреха, да ми се развали ципа… Урокът, който съм научила от всичко това? Да обърна голямо внимание с какво бельо излизам под дрехите.”

Джесика Алба за обувките си

damski obuvki jesika alba

“Кой не обича обувки?! Невъзможно да избера само един чифт, без който да не мога да живея. Ако обувките ми можеха да говорят щяха да знаят колко много ги обичам и не спирам да ги нося отново и отново. Ходим на много места заедно, така че със сигурност ги поставям на изпитание, тъй като аз не съм от най-деликатните, когато ги носия навън и те нямат нищо против да бъдат споделени с приятелките ми”. Какво щастие да си близка с Джесика! Не стига, че имаш една от най-красивите и слънчеви хора на планетата за приятелка, но и можеш да взимаш от нея обувки, колкото и когато си поискаш.

letni chanti tendencii

lilava chanta prada

malka chanta klach

masivni metalni grivni

obuvki na visok tok

obuvki shapki tendencii

perlena chanta chanel

proletni obuvki niski

teniski kas rakav

bqla roklq jalti cvetq chervena pola

cherni obuvki kotkeshki print

cherno beli obuvki niski

cherno kojeno qke

chervena kasa roklq

garderobat jesika alba

jesika alba drehi

kolekciq cvetni shalove